Pipo najavio Mini PC u sklopivoj tipkovnici

Pipo najavio Mini PC u sklopivoj tipkovnici

Jedno od najpraktičnijih rješenja mini PC računala predstavila je kineska tvrtka Pipo.

Kod svih mini PC-a u stickovima i kutijicama postoji jedan problem, a to je što za korištenje korisnik treba imati tipkovnicu i miša.

Na nedavno održanom Global Sources Electronics Trade Shows 2016. događanju u Hong Kongu, kineska tvrtka Pipo predstavila je dva rješenja mini Windows PC-a koja se bave upravo tom problematikom. Jedan od njihovih proizvoda dolazi u obliku tipkovnice s mouse padom u koju je integriran čitav PC.

Mini PC Pipo KB2 je malo računalo koje su također smjestili u tipkovnicu, no koje se može i preklopiti.

U računalo su stavili Intel Atom x5-Z8300 Cherry Trail procesor, 4 GB RAM memorije, QWERTY tipkovnicu, 64 GB interne pohrane, bateriju od 2.500 mAh, dok opcije za povezivanje uključuju Wi-Fi 802.11ac i Bluetooth. Tu su još i po jedan HDMI, microUSB, USB 2.0 i USB 3.0 utor. Računalo ima podršku za instaliranje Windowsa 10, a baterija će vam omogućiti koji sat rada u ne pretjerano zahtjevnim aplikacijama.

Model prikazan na događanju u Hong Kongu je bio prototip, a proizvođač njegovu proizvodnju namjerava financirati crowdfundingom, pa za sada nema nikakvih informacija o cijeni i dostupnosti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Pipo najavio Mini PC u sklopivoj tipkovnici - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.