Asus proširuje seriju ROG računala s GT51CA modelom sposobnim za Titan X

Asus proširuje seriju ROG računala s GT51CA modelom sposobnim za Titan X

Gamerska republika dobiva novog člana u svojoj seriji gotovih računala, dolazeći s jakim specifikacijama.

Asusov brend ROG ponovo cilja na gamere, nudeći novo snažno gaming desktop računalo pod imenom GT51CA. Zastupljena je isključivo kombinacija Intela i Nvidije. Pogonjen je šestom generacijom i7 procesora 6700K, s Turbo Gearom koji na samo jedan klik omogućava overclocking do 4,6 GHz, i to bez potrebe za restartom. Podržava Nvdijinu GeForce GTX Titan X karticu, i to čak u SLI formatu koja omogućuje dvije takve kartice u računalu. Od ostalih opcija, podržana je GTX 980 i 970 kartica.

Asus Gt51CA 2

Sadrži do dva 512 GB NVMe PCIe RAID 0 SSD-ova za pristup brzini podataka do 3,2 Gbps, što je i do šest puta brže od SATA SSD-a. Podržano je do 3 TB hard diska. ROG GT51CA DDR4 16 GB memorija od 2133 MHz dodatno je overclockana, dolazeći do 2800 MHz za što brže pokretanje i učitavanje igara. Podržano je do 64 GB memorije.

Dolazi s tri ekspanzijska slota za PCI-e x1 i x16 te s četiri DDR4 long-dimm slota. Prednja strana ima dva USB 3.1 (Type-A x 1/ Type-C x 1 w/ Quick charge) i USB 3.0 porta, te po jedan za mikrofon i slušalice. Stražnja strana pojačana je sa šest USB 3.0 i dva USB 2.0 porta, te po jedan za PS2, RJ45 LAN i 7.1 audio.

Asus Gt51CA 3

Pruža efikasni sustav hlađenja koji, zahvaljujući multi-zone termalnim solucijama, snižava temperaturu za 31 posto, čak i pod maratonskim uvjetima igranja. Hydro Overclocking sustav vodenog hlađenja za procesor implementiran je kako bi uvukao hladan zrak u kućište za grafičku karticu. Sustav napajanja smješten je u donjem kutu, te ima vlastiti izolirani dizajn protoka zraka za hlađenje.

Dizajn samog kućišta je inspirirano aerodinamikom, s agresivnim, oštrokutnim poligonalnim rubovima i funkcionalnim zračnim ulazom na prednjem panelu. Posebna je pažljivost posvećena i samim kablovima, omogućujući uredni cable managment.

Ponuđeno je i osam milijuna boja LED efekata u četiri zone na dijelovima kućišta. Specijalno OC osvjetljenje se također aktivira kad je sustav overclockiran. Za svoj orginalan dizajn samo kućište je dobilo i dvije nagrade: 2016 iF Design Award i 2016 CES Innovation Award.

Njihova inovativnost ide i dalje, pružajući wearable ROG BAND, koji korisniku omogućava aktivaciju overclockinga ili pristup Shadow Driveu, skrivenom prostoru hard diska. Posjeduje i NFC senzor na prednjoj strani kućišta za ROG BAND ili ostale NFC-podržane uređaje.

Asus Gt51CA 4

Operativni sustav je Windows 10 Home. Zbog vrhunskih komponenti težina mu je i povećih 27 kg.

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti.

Našu recenziju njihovog ROG G20AJ računala možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus proširuje seriju ROG računala s GT51CA modelom sposobnim za Titan X - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.