Asus proširuje seriju ROG računala s GT51CA modelom sposobnim za Titan X

Asus proširuje seriju ROG računala s GT51CA modelom sposobnim za Titan X

Gamerska republika dobiva novog člana u svojoj seriji gotovih računala, dolazeći s jakim specifikacijama.

Asusov brend ROG ponovo cilja na gamere, nudeći novo snažno gaming desktop računalo pod imenom GT51CA. Zastupljena je isključivo kombinacija Intela i Nvidije. Pogonjen je šestom generacijom i7 procesora 6700K, s Turbo Gearom koji na samo jedan klik omogućava overclocking do 4,6 GHz, i to bez potrebe za restartom. Podržava Nvdijinu GeForce GTX Titan X karticu, i to čak u SLI formatu koja omogućuje dvije takve kartice u računalu. Od ostalih opcija, podržana je GTX 980 i 970 kartica.

Asus Gt51CA 2

Sadrži do dva 512 GB NVMe PCIe RAID 0 SSD-ova za pristup brzini podataka do 3,2 Gbps, što je i do šest puta brže od SATA SSD-a. Podržano je do 3 TB hard diska. ROG GT51CA DDR4 16 GB memorija od 2133 MHz dodatno je overclockana, dolazeći do 2800 MHz za što brže pokretanje i učitavanje igara. Podržano je do 64 GB memorije.

Dolazi s tri ekspanzijska slota za PCI-e x1 i x16 te s četiri DDR4 long-dimm slota. Prednja strana ima dva USB 3.1 (Type-A x 1/ Type-C x 1 w/ Quick charge) i USB 3.0 porta, te po jedan za mikrofon i slušalice. Stražnja strana pojačana je sa šest USB 3.0 i dva USB 2.0 porta, te po jedan za PS2, RJ45 LAN i 7.1 audio.

Asus Gt51CA 3

Pruža efikasni sustav hlađenja koji, zahvaljujući multi-zone termalnim solucijama, snižava temperaturu za 31 posto, čak i pod maratonskim uvjetima igranja. Hydro Overclocking sustav vodenog hlađenja za procesor implementiran je kako bi uvukao hladan zrak u kućište za grafičku karticu. Sustav napajanja smješten je u donjem kutu, te ima vlastiti izolirani dizajn protoka zraka za hlađenje.

Dizajn samog kućišta je inspirirano aerodinamikom, s agresivnim, oštrokutnim poligonalnim rubovima i funkcionalnim zračnim ulazom na prednjem panelu. Posebna je pažljivost posvećena i samim kablovima, omogućujući uredni cable managment.

Ponuđeno je i osam milijuna boja LED efekata u četiri zone na dijelovima kućišta. Specijalno OC osvjetljenje se također aktivira kad je sustav overclockiran. Za svoj orginalan dizajn samo kućište je dobilo i dvije nagrade: 2016 iF Design Award i 2016 CES Innovation Award.

Njihova inovativnost ide i dalje, pružajući wearable ROG BAND, koji korisniku omogućava aktivaciju overclockinga ili pristup Shadow Driveu, skrivenom prostoru hard diska. Posjeduje i NFC senzor na prednjoj strani kućišta za ROG BAND ili ostale NFC-podržane uređaje.

Asus Gt51CA 4

Operativni sustav je Windows 10 Home. Zbog vrhunskih komponenti težina mu je i povećih 27 kg.

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti.

Našu recenziju njihovog ROG G20AJ računala možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus proširuje seriju ROG računala s GT51CA modelom sposobnim za Titan X - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.