Silverstone ažurira liniju kućišta s Raven Z RVZ01B-E

Silverstone ažurira liniju kućišta s Raven Z RVZ01B-E

Raven Z RVZ01B-E kućište predstavlja nasljednika kompanijinog Raven Z RVZ01 kućišta.

Silverstonovo novo kućište izgledom je slično Raven Z RVZ01 kućištu, s tim da novi model sadrži mjesta za standardno ATX napajanje. Prošli model imao je mjesta jedino za SFX veličinu napajanja. Također, dijele i istu veličinu volumena od 14 litara.

Nova ažurirana verzija kućišta tako može podržavati ATX napajanja do 150 mm, no sama kompanija ipak savjetuje da korisnici koriste napajanje od 140 mm zbog različitih lokacija konektora.

rvz01 e front

Raven Z RVZ01B-E podržava matične ploče mini-DTX i mini-ITX formata. Grafičke kartice mogu se ugraditi do veličine od 33 cm, dok interni drive bayovi su dopušteni u 2,5-inčnom formatu (četiri mjesta). Dopušta mjesta za jedan ventilator od 120 mm na vrhu, jedan od 120 mm na dnu i jedan 120 mm fan slot. Prednji panel ima dva USB 3.0, jedan audio out i mikrofon port.

Dizajniran je kako bi se mogao koristiti u vertikalnom i horizontalnom položaju, te je pogodan za one koji traže slaganje računala u slim form obliku. Izrađen je od čelika s pojačanom plastičnom oplatom, a na prednjoj strani nalazi se i logo Ravena. Dimenzije mu iznose 382 mm (W) X 105 mm (H) X 350 mm (D), dok je težina 3,7 kg.

rvz01 e inside

Preporučena cijena kućišta je 79 eura (oko 593 kn). Informacije o dostupnosti nisu objavljene.

Recenziju Silverstoneovog PS11 kućišta možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Silverstone ažurira liniju kućišta s Raven Z RVZ01B-E - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.