Nocuta proširuje liniju svojih 5V ventilatora

Nocuta proširuje liniju svojih 5V ventilatora

Austrijska kompanija je predstavila dvije nove verzije svojeg nagrađivanog NF-A6x25 60 mm modela.

Novi NF-A6x25 5V model radi na fiksiranj brzini od 3000 rpm-a (rates per minute), dok NF-A6x25 5V PWM uz to sadrži i PWM za precizniju kontrolu brzine. Oba modela u ponudi dolaze s kompanijinim okvirom za naprednu optimizaciju za zvuk (Advanced Acoustic Optimisation) i integriranom anti-vibracijskom podlogom. Uz njih, kompanija je najavila kako će dodatno proširiti svoju 5V liniju u bližoj budućnosti, kojom će odogovoriti na rastuću potražnju ovih proizvoda od strane DIY korisnika i industrijskih partnera.

Kao i njihovi NF-A6x25 12V FLX i PWM modeli, tako i ove verzije sadrže Noctuine tehnologije poput kanala za ubrzanje toka, koje pomažu u njegovoj efikasnosti i tihom radu. NF-A6x25 5V i NF-A6x25 5V PWM karkterizira i Noctuina OmniJoin Adaptor set putem kojeg ih je moguće spojiti na fan header i integriranu diodu za zaštitu od polariteta. Ovo omogućava DIY korisnicima da budu sigurni ukoliko slučajno spoje ventilator na suprotni polaritet. Kablovi su mu modularnog dizajna, dok je samo jamstvo šest godina. 

Oba modela se trenutno isporučuju te će uskoro biti dostupni. Preporučena cijena za NF-A6x25 5V i PWM varijantu je 15 eura (oko 112 kn). Recenziju njihovog NH-C14S hladnjaka možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nocuta proširuje liniju svojih 5V ventilatora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.