Cryorigova inovativna kućišta Taku i Ola bit će prikazana na Computexu

Cryorigova inovativna kućišta Taku i Ola bit će prikazana na Computexu

Kompanija Cryorig najavila je dva nova stilizirana mini-ITX kućišta namijenjena za dnevni boravak.

Kako se bliži početak ovogodišnjeg Computexa (31.svibnja), tako sve više kompanija najavljuje svoje prisustvo i nove proizvode. Nakon ECS-a i FSP-a, svoj dolazak je najavio i Cryorig, kompanija poznata po svojim sustavima hlađenja.

Među najavljenim proizvodima koji će biti na njihovom štandu na Computexu u Taipeiu su tako kućišta Ola i Taku. Ola je kućište koja je, prema navodima kompanije, inspirirano Mac Pro računalom. Dizajniran je kao računalo za dnevni boravak koje ima sposobnost ugradnje grafičke kartice do 280 mm. Podržava mini-ITX matične ploče, CPU hladnjak do 82 mm i SFX napajanje. Podržan je jedan 3,5-inčni drive bay te jedan do dva 2,5-inčna drive baya. 

Croyrig Ola

Zanimljivo je da ovo kućište ima posebne odjeljke za matičnu ploču, grafičku karticu i napajanje. Zahvaljujući svojem cilindričnom dizajnu omogućeno je povećanje internog volumena zraka. 140 mm ventilator izvlači vrućinu i dodatno pomaže u optimalnom radu. Težina mu je 5 kg, s dimenzijama od 88 x 88 x 52.8 mm.

Croyrig Ola 2

Očekuje se da bi mogao izaći tek u drugom kvartalu sljedeće godine.

Drugi proizvod je Taku, mini-ITX kućište i postolje za monitor u jednom. Podržava iste veličine matične ploče, drive bayove i napajanje kao i prethodni model. Jedina razlika je u tome što ovo aluminijsko kućište tanko tri milimetra ima podršku za GPU do 240 mm i CPU hladnjak do 47 mm. Težina je veća, dolazeći do 8 kg. Dimenzije su mu također veće, 567 x 134.8 x 270 mm. Dizajn police omogućuje mu iznimno laki pristup komponentama.

Croyrig Taku 2

 

Kompanija se nada kako bi ovaj model trebao doći do kraja ove godine ili u prvom kvartalu sljedeće godine. Oba dva modela još su u fazi razvoja, tako da će potpune specifikacije izaći kad proizvodi budu izrađeni do kraja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cryorigova inovativna kućišta Taku i Ola bit će prikazana na Computexu - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.