SteelSeries Rival 700 miš sadrži haptički feedback i OLED ekran

SteelSeries Rival 700 miš sadrži haptički feedback i OLED ekran

Tržište gaming miševa polako postaje sve veće, raznolikije i šarenije, što dokazuje i novi haptički miš od SteelSeriesa. 

Nedavno je Thermaltake predstavio svoj Level 10 M Advanced miš s inovacijom ventilacije za dlan, a evo rivala SteelSeriesa sa svojim orginalnim opcijama za novi Rival 700.

Novi Rival 700 miš tako dolazi s mogućnošću prilagođavanja vibracije, od uzorka, trajanja pa sve do in-game eventa koji ih pokrenu. Da to ne bi previše smetalo igračima, kompanija je tzv. Tactile Alerts smjestila na sredini miša gdje se nalazi logo kompanije. OLED ekran nalazi se na donjoj lijevoj strani miša, blizu korisnikovog palca. Pomoću njega omogućeno je vidjeti in-game statistike, ime gamera, animacijski GIF-ovi itd. Također može prikazivati i postavke miša, čije se postavke mogu mijenjati u toku rada, bez softvera. Uključen je njihov SteelSeries Engine 3 softver putem koje se mogu vršiti razne promjene na mišu.

Rival 700

Osim ove dvije glavne značajke koje izdvajuju miš od drugih, tu su i kompanijini switchevi (procjena na 30 milijuna klikova), sedam programabilnih tipki i specijalno plastično ojačana lijeva i desna tipka. Može se zamijeniti i stražnji palm rest. Namijenjen je isključivo dešnjacima.

Rival 700 2

Posjeduje PixArt PMW3360 optički senzor s rezolucijom do 16,000 CPI-a. Akceleracija mu je 50 g, dok je površinsko procesuiranje od 1000 Hz. Dolazi i s ugrađenom memorijom i RGB osvjetljenjem u rasponu od 16,8 mlijuna boja. Težina mu je nešto veća, iznosivši 135 grama.

Rival 700 3

Navedena cijena ovog miša je sto dolara (oko 667 kn). Informacije vezane za dostupnost na europskom području doći će u nekoliko sljedećih tjedana. Našu recenziju njihovog običnog Rival miša možete pročitati na ovoj stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

SteelSeries Rival 700 miš sadrži haptički feedback i OLED ekran - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.