HP-ova gamerska OMEN serija dobila tri nova uređaja

HP-ova gamerska OMEN serija dobila tri nova uređaja

Kompanija predstavila novi gaming portfelj koji se može pohvaliti s elegantnim dizajnerskim rješenjima, stolnim računalima koja podržavaju virtualnu stvarnost i snažnim grafičkim rješenjima.

HP Inc. je najavio novi portfelj proizvoda pod nazivom OMEN by HP koji uključuje prijenosnike od dvije veličine i računalo. Portfelj je osmišljen isključivo za potrebe gamera koji traže najnovije inovacije na području osobnih računala, a odlikuju ga snaga i performanse. U skladu sa strategijom za ponovno osmišljanje osobnih sustava, kompanija je odlučila predstaviti ujedinjeni gaming portfelj koji se temelji na rješenjima OMEN by HP, a sadrži niz opcija u različitim cjenovnim rangovima s ciljem zadovoljavanja potreba današnjih gamera. Ovo će ljeto HP predstaviti i platformu OMEN X za gamere koji žele još agresivnije performanse s opcijama za personalizaciju kakvu zahtijevaju gameri entuzijasti, ulazeći u dvoboj s Dellovom Alienware ili Acerovom Predator serijom za gamere.

OMEN by HP može se pohvaliti s tri uređaja koje odlikuje dojmljiv novi dizajn i cijena određena prema cijeni pojedinih elemenata (feature-price value), a koji su napravljeni kako bi maksimizirali gamersko iskustvo.

Prijenosna računala OMEN dizajnirana su s ciljem pružanja imerzivnog iskustva koje će se dobro slagati s vrhunskim performansama uređaja. Računala OMEN od 15,6 i 17,3 inča po dijagonali dostupna su sa zaslonima Full HD i 4K IPS. Zvučni efekti su jasni i čisti zahvaljujući audio rješenjima za podešavanje zvuka kompanije Bang & Olufsen i tehnologiji HP Audio Boost za dodatnu dubinu na dvostrukim zvučnicima..

15

Stolna računala OMEN spajaju najsuvremenija dizajnerska rješenja, tekuće hlađenje s najnovijim procesorima Intel Core, grafička rješenja NVIDIA GeForce GTX i AMD Radeon, podržavajući i sustav za virtualnu stvarnost Vive by HTC.



Prijenosna računala OMEN

Prijenosna računala OMEN opremljena su tipkovnicom Dragon Red s pozadinskim osvjetljenjem i logotipom OMEN na crnoj, mrežastoj površini s gornje strane računala. Računala imaju dvostruke ventilatore za vrhunske performanse. Baterija od 62 W leži vodoravno na prednjoj strani uređaja kako bi hlađena površina bila što veća, a upravljanje toplinom što učinkovitije. Opremljeni su snažnim grafičkim rješenjem NVIDIA GTX 965M (odabrani modeli) te najviše šestom generacijom četverojezgrenih procesora Intel Core i7.

17

Od ostalih značajki tu su i kamera visoke razlučivosti Wide Vision HD Camera ili, kao opcija, Intel RealSense Camera za 3D iskustva i kontrolu nad aplikacijama za interakciju s računalom za vrijeme igranja.
Najviše 16 GB memorije i disk PCIe SSD od najviše 512 GB ili najviše 2 TB osigurano je za pohranu podataka, s najviše 2 TB HDD-a i 128 GB SSHD-a na odabranim modelima. Odabrani modeli imaju i HP Fast Charge, nudeći do najviše 10 sati trajanja baterije.

15 2

 

Stolno računalo OMEN by HP

Stolno računalo OMEN može se koristiti za virtualnu stvarnost, a opremljeno je najnovijim grafičkim rješenjima NVIDIA GeForce GTX 1080, Procesor Intel Core i7 processor pruža performanse koje idu ukorak s najzahtjevnijim igricama i iskustvima virtualne stvarnosti. Napredni sustav tekućeg hlađenja omogućuje tihi rad računala, te sprječava zagrijavanja. Stolno računalo OMEN može se nadograđivati, i to bez uporabe posebnog alata (tool-less chassis), što gamerima omogućuje „pojačavanje“ računala po želji.

Dolazi s novim logotipom OMEN na prepoznatljivom uspravnom kućištu od brušenog metala i osvjetljenjem HP LED Lighting koje reagira na različite razine performansi, ovisno o podešavanju koje je gamer izveo.

OMEN by HP Desktop PC with Dragon Red LED Left Facing

Zastupljeno je najviše 32 GB memorije i prostor za pohranu podataka sa SSD diskom od najviše 512 GB te najviše 3 TB HDD-a. Opcije uključuju i grafičke kartice NVIDIA GTX 1080 Founder Edition ili AMD Radeon R9 390X, koje pružaju bolje brzine smjenjivanja slika (animacije) uz povećanju rezoluciju.

 

Prijenosno računalo OMEN od 15,6 inča očekuje se u Hrvatskoj početkom srpnja, po početnoj maloprodajnoj cijeni od 8.199 kuna (cijena s uključenim PDV-om).

Prijenosno računalo OMEN od 17,3 inča očekuje se u Hrvatskoj početkom srpnja, po početnoj maloprodajnoj cijeni od 8.299 kuna (cijena s uključenim PDV-om).

Stolno računalo OMEN očekuje se u Hrvatskoj početkom srpnja, po početnoj maloprodajnoj cijeni od 7.999 kuna (cijena s uključenim PDV-om).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP-ova gamerska OMEN serija dobila tri nova uređaja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.