Scythe najavio dostupnost CPU hladnjaka Kabuto 3

Scythe najavio dostupnost CPU hladnjaka Kabuto 3

Japanska kompanija najavila je treću verziju svog CPU hladnjaka Scythe Kabuto, mijenjajući dizajn heatsinka.

Treća verzija njegovog hladnjaka za procesora također je dobila i promjenu heatsink strukture, dolazeći sada sa hibridnim sustavom toplovodnih cijevi. Sustav se sastoji od dva 6 mm i tri 8 mm toplovodne cijevi od visokokvalitetnog bakra. Tri cijevi su smještene na sredini, dok dvije dodatne se nalaze na vanjskoj strani. Razlika u odnosu na prethodnika je i to što je kompatibilan s high-end memorijskim modulima. 

Scythe Kabuto 3 CPU cooler 2

Uključen je 120 mm PWM ventilator iz GlideStream serije, smanjujući tako otpor zraka i buku kod rada (raspon od 4 do 28 dBA). Ventilator radi na brzini od minimalnih 300 do 1400 RPM-a (okretaja u minuti), pružajući zračni protok od 12.93 do otprilike 79 CFM-a. Svojim dizajnom podržava hlađenje i komponenata matične ploče poput čipseta i memorijskih modula.

Zahvaljujući dizajnu omogućena je ugradnja i u kompaktna kućišta. Kabuto 3 opremljen je s sustavom za montiranje tako da bi instalacija bila što brža i jednostavnija, bez obzira na sockete. Podržava Intelove sockete LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366 te AMD-ove sockete AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 and FM2+.

Scythe Kabuto 3 CPU cooler

Scythe Kabuto 3 dostupan je na europskom tržištu po preporučenoj cijeni od 38 eura (oko 283 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Scythe najavio dostupnost CPU hladnjaka Kabuto 3 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.