Dva nova Be Quietova high-end kućišta u Dark Base 900 seriji postala su dostupna - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Dva nova Be Quietova high-end kućišta u Dark Base 900 seriji postala su dostupna

Dva nova Be Quietova high-end kućišta u Dark Base 900 seriji postala su dostupna

Kompanija predstavlja Dark Base 900 seriju koja će sadržavati dva modela high-end kućišta, Dark Base 900 i Pro varijantu.

Njemačka kompanija "koja zahtijeva tišinu" (Be Quiet) je vodeća kompanija u Njemačkoj po pitanju napajanja za računala već deset godina za redom, navelo je istraživanje GfK Panel tržišta u Njemačkoj provedeno u siječnju ove godine. Sada su predstavili i dva nova kućišta sa zanimljivim opcijama poput modularnog dizajna, Dark Base 900 i Dark Base Pro 900.

bg011 w h 1

Njihovi novi proizvodi tako uključuju opcije poput efikasnog hlađenja sa SilentWings 3 ventilatorima i vrlo niskom razinom buke. Kućišta sadrže i elegantni dizajn, dolazeći s bočnim prozorom od kaljenog zatamljenog stakla (Pro 900). Uz ove opciju, Pro ima još i LED osvjeljenje i bežični Qi punjač.

be quiet dark base 900 gw10 w h 3

Zahvaljujući modularnom dizajnu kućišta pružaju mogućnosti za različite opcije za postavljanje komponenti. Kompanija navodi kako se mogu instalirati matične ploče E-ATX ili XL-ATX formata. Korisnik može postaviti savršenu orijentaciju bez ikakvih problema, a vrlo je jednostavno postaviti i većinu dijelova izvan kućišta. S obzirom da se radi o high-end kućište, podržavaju i high-end konfiguracije s vodenim hlađenjem i overclockingom. Dark Base 900 serija podržava montiranje do 15 SSD-ova, sedam hard diska i dva optička drivea.

bg011 w h 3

Kućišta dolaze s tri instalirana 140 mm SilentWings 3 PWM ventilatora s dizajnom oštrica, gumiranim okvirom i zračnim prolazom u obliku lijevka. Smanjenje potrošnje energije i vibracija postignuto je putem 6-pole motora s tekućim dinamičkim ležajevima, a manja buka zahvaljujući konceptu ventilatoru u obliku slova L. Dodatna izolacija buke postignuta je i memorijskom izolacijom na prednjoj strani, vrhu i bočnoj strani.

bg011 w h 6

Što se tiče njegovog dizajna, izrađen je od kvalitetnih materijala poput glatke aluminijske površine i robustnog čelika. Kompanija je uključila i LED stripove koji se mogu pozicionirati bilo gdje, dolazeći s podrškom za pet različitih boja.

Oba dvije varijante imat će opciju potpuno crnog kućišta, te varijante s narančastim ili srebrnim obrubom. Dostupni su za kupovinu po cijeni od 200 dolara (oko 1.356 kn) za standardnu verziju te po cijeni od 250 dolara (oko 1.695 kn) za Pro verziju.

.be">
.be
 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dva nova Be Quietova high-end kućišta u Dark Base 900 seriji postala su dostupna - VidiLAB - QR Code Friendly