Predator G1 u limitiranom izdanju spreman za predbilježbu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Predator G1 u limitiranom izdanju spreman za predbilježbu

Predator G1 u limitiranom izdanju spreman za predbilježbu

Kompanija je proširila svoju Predator gaming liniju s novim SFF gaming računalom koje sadrži trenutno najjaču GeForce karticu u 1000 seriji.

Acer je u travnju pokazao nekoliko novih uređaja u Predator liniji koje krase novi, agresivni dizajn i vrhunske komponente. Sada su predstavili i Predator G1 SFF (small form factor) gaming računalo koje je spremno za prednarudžbu. Predator G1 opremljen je s vrhunskim specifikacijama poput Intel Core procesora šeste generacije i opcije do Nvidijine GeForce GTX 1080 kartice. Po pitanju memorije i pohrane također je na visini, dolazeći s opcijom do 64 GB DDR4-2133 memorije, 2 TB 7200 RPM hard disk i 512 GB M.2 SSD. Za online konekciju ugrađen je Gigabit LAN, 802.11ac Wi-Fi i Killer DoubleShot Pro koji prioritizira promet igre kroz internet. Za što bolji audio doživljaj ugrađen je i Creative Sound Blaster X-Fi MB5.

Creative Sound Blaster Predator G1 desk

Po pitanju portova Predator G1 sadržava najjače i najbolje portove, četiri USB 3.0 porta na stražnjoj i jedan na prednjoj strani. Uz njega na prednjoj strani još se nalaze i USB 3.1 Type-C, koji sadrži Gen 2 USB 3.1 i Thunderbolt 3 konekciju te čitač SD kartica. Posebno je zanimljivo i to što na vrhu na prednjoj strani ima dvije uvlačive drške na koje se može objesiti slušalice. Moguće je i konfigurirati višebojne LED-ice koje mogu reagirati na zvukove u igri ili glazbu.

Dual Headset Cradles Predator G1 desk

Manji minus za entuzijaste može biti u činjenici da računalo od 16 litara ima dva 230 W napajanja, što bi za neke moglo biti ipak premalo. Za one koji bi htjeli mijenjati ovo i onako snažno računalo, kompanija je osigurala mogućnost micanja bočnih panela. Uključen je čak i 8x DVD pisač. Operativni sustav mu je Windows 10. U limitiranom izdanju ovog računala dolazi i njihova Predator Flare mehnička tipkovnica. Na neweggu je objavljeno i kako uz nju još dolazi igra Tom Clancys The Division i transportnim kovčegom (za prvih 100 kupaca).

Predator G1
Cijena Predatora G1-710-70001 (i7-6700 procesor, 32 GB, 2 TB i 512 GB SSD) je 2300 dolara (oko 15.706 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predator G1 u limitiranom izdanju spreman za predbilježbu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.