Sharkoon proširuje liniju miševa sa Shark Zone M50 gaming mišem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Sharkoon proširuje liniju miševa sa Shark Zone M50 gaming mišem

Sharkoon proširuje liniju miševa sa Shark Zone M50 gaming mišem

Kompanija je objavila kako je njihov novi miš pogodan i za ljevake zahvaljujući svom simetričnom dizajnu.

Shark Zone M50 je laserski gaming miš koji nudi već prepoznatljivi žuti kabel i žuto LED osvjetljenje. Avago ADNS-9800 senzor omogućuje mišu postavljanje DPI-a do 8200, a uz to tu je još i klasičnih 1000 Hz površinskog procesuiranja. Njegovi bočni paneli su zamjenjivi, pružajući tako individualno prilagođavanje za bolje držanje i ergonomiju. Dugovječnost je osigurana implementacijom Omron switcheva, dok brušeno aluminijsko podnožje osigurava stabilnost i izdržljivost. Svih sedam tipki su programabilne. Navedeno je još i kako se ovaj laserski miš spaja putem tekstilno pletenog žutog kabla s pozlaćenim USB portom. Maksimalna akceleracija mu je 30 G, dok je putanja tipki od 1 do 5 mm.

SHARK ZONE M50 03

Uz miš uključen je i softver koji dopušta promjenu DPI-a, površinskog procesuiranja, brzinu dvostrukog klika i scrollanja itd. Može se programirati i makroe, a dozvoljeno je i spremanje kompletnih gaming profila (do šest) na ugrađenoj memoriji od 16 kB. Bez kablova njegova težina iznosi 135 grama.

SHARK ZONE M50 05

Sharkoon Shark Zone M50 gaming miš dostupan je po cijeni od 40 eura (oko 299 kn) kod autoriziranih prodavatelja. Naš usporedni test gaming miševa do 400 kn možete pročitati ovdje.

SHARK ZONE M50 07

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sharkoon proširuje liniju miševa sa Shark Zone M50 gaming mišem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.