Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom

Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom

Tt eSports najavio je novi miš pod imenom Ventus R, koji spada pod kategoriju optičkih gaming miševa.

Novi Ventus R miš sličan je njihovom Level 10 M Advanced mišu, sadržavajući opciju aerodinamičke ventilacije kroz koju prolazi zrak. Aerodinamički je dizajniran u obliku košnica, dopuštajući prolazak zraka i time omogućujući bolji komfort korisniku. Pixart PMW-3310 optički senzor sa 30G akceleracijom daje mu do 5000 DPI-a. Koriste se kvalitetni OMRON switchevi, procjenivši njihov vijek na 20 milijuna klikova.

Ventus R ambideksteran miš opremljen je i s ARM baziranim 32 bitnim mikrokontrolerom s 32 kb memorije i 256 kb on-board memorije. Uz tu tu je još i opcija pet programabilnih tipki za pet različitih gaming profila i opcija za 25 programabilnih makro tipki. Prisutno je i RGB osvjetljenje na dvije zone miša, kotačić miša i ventilacijski sustav. Putem softvera može mijenjati i površinsko procesuiranje u rasponu od 125, 250, 500 i 1000 Hz.

Tt esports Ventus R2

U usporedbi s Level 10 M Advanced mišem, ovaj miš ima malo slabije specifikacije što se odrazilo i na cijenu, koja je za polovicu manja od Level 10 M miša. Kompanija navodi njegovu preporučenu cijena od 35 dolara (oko 237 kn) što će sigurno privući mnoge korisnike s ograničenom budžetom koji ne žele (ili ne trebaju) vrhunske specifikacije. Cjenovno je sličan njihovom Tt eSports Black gaming mišu čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.