Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama

Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama

U Origen seriju, koja je do sad imala samo podlogu za miša od 20 eura, ulaze i dva nova gamerska proizvoda.

Ozonov tim zajedno s profesionalnim gamerom XPeke prošle godine je dizajnirao i napravio gamersku podlogu za miša pod imenom Origen. Sada je kompanija odlučila proširiti gamersku seriju s novim high-end slušalicama i mišem.

Ekho Origen side

Ekho H80 Origen su slušalice koje pružaju visoku kvalitetu zvuka zahvaljujući svom 7.1 virtualnom zvuku. Vrlo se pazilo i na komfort kod dugih gaming sesija, implementirajući jastučiće na zaglavlju slušalica i velike earpadove. Mikrofon je fleksibilan, omogućujući uvlačenje i LED indikator. Kontrolu nad slušalicama moguće je vršiti i putem njihovog softvera. Na samim slušalicama nalazi se i inline kontroler s prilagođavanjem zvuka ili prigušenja.

EkhoOrigen inline 780

Na lijevoj i desnoj slušalici nalazi se plave linije s imenom Origen, za što bolji vizualni izgled. Od specifikacija ima impendanciju od 32 ohma, frekvencijski odziv od 10 Hz do 20 KHz i maksimalni input od 100 mW.

Exon F60 Origen je miš koji je dizajniran s odmorištem za palac, sastojeći se od Pixart PMW 3310 optičkog senzora. Gamerski miš može se pohvaliti i RGB osvjetljenjem od 16,8 milijuna boja.

Exon F60 Origen 2

Exon F60 Origen 3

Putem Argon softvera može se prilagođavati posebna boja za različite profile, druge boje za neku od tri zona osvjetljenja. Maksimalna vrijednost DPI-a iznosi mu do 7000. Posjeduje još i Omron tipke, osam programabilnih tipki i mogućnost prilagođavanja DPI-a on the fly (800/1600) i odziva (125/250/500/1000 Hz).

exonOrigen Spec images

Oba dva proizvoda bit će dostupni od prvog tjedna u rujnu. H80 Origen slušalice koštaju 90 eura (oko 671 kn), dok je Exon F60 Origen 60 eura (oko 447 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.