Gamescom 2016: Samsung predstavio CFG70 zakrivljeni gaming monitor - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Gamescom 2016: Samsung predstavio CFG70 zakrivljeni gaming monitor

Gamescom 2016: Samsung predstavio CFG70 zakrivljeni gaming monitor

Samsung Electronics je na ovogodišnjoj konferenciji Gamescom predstavio novi monitor u svom portfelju zakrivljenih monitora, fokusirajući ga na gamere.

Konferencija Gamescom 2016, koja se održava od 17. do 21. kolovoza 2016. u prostorijama velesajma Koelnmesse u Kölnu, najveći je događaj u svijetu računalnih i video igara te ove godine okuplja više od 345.000 ljubitelja računalnih igara, predstavnika medija, programera i trgovaca.

Gamescom 2016 Event 1

„Heroji u novim dimenzijama“, odnosno „Heroes in new dimensions“ tema je ovogodišnje konferencije u skladu s kojom tvrtka Samsung u svojim izložbenim prostorima gamerima nudi uvid u budućnost virtualnog natjecanja. Ove je godine naglasak na zakrivljenom 24-inčnom monitoru oznake GFG70, koji objedinjuje kristalno jasnu kvalitetu slike s mnogobrojnim značajkama namijenjenim strastvenim igračima, rečeno je prilikom predstavljanja. Uz jedinstveni „Super Arena“ dizajn zakrivljenog monitora CFG70, monitor sadrži još i zakrivljenost od 1800R (radijus zakrivljenosti od 1800 mm) i ujednačeni široki kut gledanja od 178 stupnjeva. Integrirano LED osvjetljenje nadopunjuje unaprijeđen prikaz slike, u svrhu što bolje imerzije igrača, navodi se u priopćenju.

CFG70 2 1

Model CFG70 je prvi monitor u industriji koji nudi vrijeme odziva za pokretne slike od jedne milisekunde, omogućavajući dosljedan prikaz u stvarnom vremenu preko cijelog ekrana. Frekvencija osvježavanja zaslona od 144 Hz dodatno pogoduje jednostavnim prijelazima tijekom igranja igre. Kako bi dodatno pojednostavila iskustvo upravljanja igrom, tvrtka Samsung je monitor CFG70 opremila tzv. Gaming UX sučeljem. Tijekom igranja igrači mogu prilagođavati sve ključne postavke zaslona, pomoću jednostavne kontrolne ploče, bilo da je riječ o vremenu odziva ili frekvenciji osvježavanja zaslona. Niz jednostavnih, lako dostupnih prečaca smještenih na prednjoj i stražnjoj strani monitora, gamerima pruža dodatne mogućnosti podešavanja najčešćih postavki tijekom igre.

CFG70 1

Ovaj posljednji zakrivljeni monitor dodatno je poboljšan kako bi smanjio zamaranje vida i omogućio duže igranje. Funkcija protiv treperenja zakrivljenog monitora CFG70 sprječava nedosljednosti u prikazu, a značajka Eye Saver Mode štiti oči korisnika od štetnog isijavanja plavog svjetla. Ugrađena AMD FreeSync tehnologija preko HDMI priključka sinkronizira učestalost osvježavanja ekrana s AMD grafičkom karticom, kako bi dodatno smanjila ulaznu latenciju, zastajkivanje i kašnjenje prikaza, te stvorila dosljednu sliku.

CFG70 3 1

Nova serija zakrivljenih monitora za igrače će, kupcima u Hrvatskoj, biti dostupna od listopada ove godine.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gamescom 2016: Samsung predstavio CFG70 zakrivljeni gaming monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.