Enermaxovi Vegas ventilatori imaju funkciju vlastitog čišćenja - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Enermaxovi Vegas ventilatori imaju funkciju vlastitog čišćenja

Enermaxovi Vegas ventilatori imaju funkciju vlastitog čišćenja

Kompanija proširuje svoju D.F.seriju ventilatora s dva nova LED ventilatora pod imenom Vegas.

Enermax je predstavio gaming ventilatore D.F.VEGAS i D.F.VEGAS Duo koji imaju njihovu inovativnu Dust Free Rotation tehnologiju koja pruža atraktivno osvjetljenje i rješnje vlastitog čišćenja. DFR tehnologija tako omogućuje ventilatoru da se vrti u suprotnom smjeru na najvećem okretaju u minuti (RPM) koje je postavio korisnik na 10 sekundi prilikom pokretanja, da bi potom krenuo u standardni rad. Time se omogućuje bolje čišćenje i veći vijek trajanja ventilatora.

D.F.VEGAS i D.F.VEGAS Duo 3

D.F.VEGAS i D.F.VEGAS Duo

 

D.F.VEGAS je ventilator koji sadrži jednu plavu LED boju, dok Duo varijanta dolazi s dvije LED boje (zelena i crvena). Oba su napravljena s kompanijinim APS dizajnom, koji omogućava korisnicima individualno proširenje ili smanjenje raspona okretaja ventilatora. Pruženo je tako tri različite brzine rada: silent (800-1300 RPM), Ultra Silent (800-1100 RPM) i Performance (800-1500 RPM). U njih je ugrađena i kompanijina cirkularna LED tehnologija, navodeći kako D.F.VEGAS s plavim LED-om ima 12 dioda i 5 Vegas LED načina rada, a Duo verzija s dvije vrste LED-a čak 24 diode i 13 Vegas LED načina rada. Zahvaljujući ovim opcijama osvjetljenja, moguće je postići vizualno atraktivno računalo, što će se svidjeti korisnicima koji su fokusirani na vizualnost računala. Same oštrice moguće je izvaditi iz ventilatora kako bi se obavilo što lakše čišćenje. Posjeduje i gumirane kuteve za minimiziranje vibracije prilikom svog rada.

D.F.VEGAS i D.F.VEGAS Duo 2

Oba modela bit će dostupni u rujnu. U ovoj seriji Enermax ventilatora nalazi se još i D.F. Pressure ventilator koji je najavljen u travnju ove godine.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Enermaxovi Vegas ventilatori imaju funkciju vlastitog čišćenja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.