Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara

Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara

Poznata Rival serija miševa dobiva novog člana, Rival 500.

SteelSeries dodatno je proširio ponudu svojih miševa s novim Rival 500 mišem koji se može pohvaliti zaista velikim brojem tipki i haptičkim feedbackom. Ove godine je serija dobila i optički miš Rival 100 i Rival 700 s OLED ekranom, a novopredstavljeni miš razlikuje se od njih po tome što ima čak 15 tipki, pogodujući gamerima koji su ljubitelji MOBA i MMO žanrova igara. Zanimljivo je i da je Razerov Naga Epic Chroma fokusiran na MMO igre, pružajući čak 19 tipki.

Rival 500 2

Rival 500 ima neke iste detalje kao što je i Rival 700, kao što su haptički feedback i PixArt PMW3360 optički senzor. Njegov dizajn teži što većoj ergonomičnosti, smještajući nekolicinu tipki u području odmorišta palca. Implementirali su i svoje tzv. "flickdown switcheve" od kojih svaki reagira na prirodni pokret palca. Lijeva i desna tipka su izrađene od specijalne pojačane plastike, što povećava izdržljivost miša. Pored njih se nalaze tri dodatne tipke. Korisniku je dana i opcija da izabere koji in-game eventi će aktivirati Tactile Alert, kako bi imao potpunu kontrolu nad statistikom. Naveli su kako je smješten u sredini miša i kako ne utječe na ciljanje korisnika.

Rival 500 3

Tipke imaju mnogo opcija za konfiguriranje putem njihovog Engine 3 programa, omogućujući podešavanje DPI-a, površinskog procesuiranja, stvaranja i editiranja makroa. Kompanija navodi kako miš ima i switch kojom se zaključavaju bočne tipke, za one kojima nije potrebno puno dodatnih tipki. Pružili su i mogućnost 3D printanja nameplatea, kojim se korisnicima daje dodatna mogućnost prilagođavanja.

engine screencap 1

Što se tiče hardverske strane, miš sadrži 100-16.000 CPI, 50G akceleraciju i polling rate od 1 ms. Ugrađeni su kompanijini switchevi koji su procijenjeni na 30 milijuna klikova. Posjeduje i dvije zone RGB osvjetljenja, na kotačiću miša i logo na odmorištu dlana. Težina mu je oko 129 grama.

Cijena samog miša je 90 eura (oko 684 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.