LG-ev novi 4K monitor od 24 inča košta 349 dolara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
LG-ev novi 4K monitor od 24 inča košta 349 dolara

LG-ev novi 4K monitor od 24 inča košta 349 dolara

Novi monitor od LG Electronicsa pripada tzv. entry-level klasi nudeći za pristupačnu cijenu 4K rezoluciju.

LG-ev monitor pod imenom 24UD58-B nudi 4K rezoluciju na 24-inčnom ekranu po cijeni od svega 349 dolara (oko 2.364 kn). Osim same 4K rezolucije (3840 x 2160) LG-ev monitor ima još i AMD-ov Freesync koji se brine za tečnost pokreta u igrama visokog ritma i rezolucije. AMD-ova tehnologija tako sprječava pucanje i zastajkivanje slike do koje dolazi zbog različitih frame rateova grafičke kartice i osvježavanja monitora. On-screen kontrole uključuje sve bitne opcije monitora u prozor u kojem se može namještavati svjetlina, Screen Split 2.0 i Dual Controller sa svega par klika mišem. Screen Split 2.0 korisna je opcija za korisnike kojima treba multitasking, nudeći smanjenje i prikazivanje višestrukih prozora odjednom i 14 opcija, u što je uključeno i četiri načina slika-u-slici rada.

24UD58 B LG monitor

Za gamere je ponuđeno i tri načina rada, dva za FPS-ove i jedan za RTS. Također, za što bolji gaming uključene su i opcije za stabilizaciju crne boje i dinamične akcijske sinkronizacije. Ovaj monitor sastoji se od IPS panela, s gamutom boje od NTSC-a sa 72 posto i dubinom od 10 bita. Odziv mu je 5 ms, a samo osvježavanje 60 Hz. Svjetlina je pak 250 cd/m2, a kut vidljivosti je standardnih 178/178 stupnjeva. Po pitanju portova, monitor pruža jedan Display Port i dva HDMI-a.

24UD58 B LG monitor 3

Osim ovog modela u ponudi je i onaj od 27 inča.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG-ev novi 4K monitor od 24 inča košta 349 dolara - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.