Samsung Galaxy S8 će biti prvi smartphone sa Snapdragon 835 SoC-om - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung Galaxy S8 će biti prvi smartphone sa Snapdragon 835 SoC-om

Samsung Galaxy S8 će biti prvi smartphone sa Snapdragon 835 SoC-om

Mnogi drugi flagshipovi koji izlaze prije travnja neće imati novi Qualcommov čipset.

Kako Forbes javlja, Samsung će biti prvi proizvođač pametnih telefona koji će imati priliku koristiti Qualcommov 10nm Snapdragon 835 čipset za svoj Galaxy S8 flagship.

To je donekle i logično obzirom da je Qualcomm u suradnji sa Samsungom i razvio novi Snapdragon čip, bez obzira što su Samsungov odjel za razvoj čipova i odjel za razvoj pametnih telefona dvije različite divizije u južnokorejskom tehnološkom gigantu.

Kao rezultat toga, drugi proizvođači pametnih telefona svoje uređaje sa Snapdragon 835 čipsetom na tržište neće moći lansirati sve do travnja ove godine, što znači da će LG G6, koji će biti predstavljen 26.2. koristiti starijom verzijom Qualcommovog čipa, Snapdragon 821.

To će sasvim sigurno biti težak udarac za LG, koji će već po izlasku koristiti zastarjelu tehnologiju, koja neće imati Bluetooth 5, Quick Charge 4.0, gigabitni LTE, i poboljšanu podršku za VR. Ipak, očekuje se da će se LG zato usmjeriti na druge aspekte uređaja, poput optimizacije softvera i dodane vrijednosti u drugim elementima.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy S8 će biti prvi smartphone sa Snapdragon 835 SoC-om - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.