Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera

Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera

Ova nadzorna kamera nadzire vaš dom u Full HD rezoluciji i čuva privatnost.

U okviru ponude svojih Smart Home rješenja Panasonic je izdao pametnu Full HD nadzornu kameru KX-HNC800EW koja omogućuje nadzor vašeg doma, djece i kućnih ljubimaca u visokoj kvaliteti slike. Zahvaljujući brzom objektivu i velikom senzoru kamera pruža oštru sliku FHD kvalitete u 30 fps čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Kako biste čuvali vašu privatnost kamera posjeduje zaslon privatnosti koji ju isključuje kada ga povučete prema gore, čime je kameri, kao i ugrađenom mikrofonu onemogućen rad.

panasonic fhd kamera opis

Zahvaljujući funkciji pred-snimanja, video zapis započinje dvije sekunde prije aktiviranje senzora pokreta, čime se snima sami početak kretanja neke osobe kroz prostor ili sobu, a ne kad je osoba već prošla pola puta, pa ćete uvijek moći prepoznati facu koja se mota po vašem prostoru.

Kameru odlikuje i senzor osvjetljenja s automatskim noćnim gledanjem do 5 m, a osim mikrofona tu je i zvučnik za jasnu zvučnu reprodukciju, kao i senzor temperature koji mjeri temperaturu prostorije.

Zahvaljujući širokom kutu gledanja od 142°, jednom kamerom možete pokriti veliki prostor u velikoj prostoriji a tu je i jednostavan pristup snimljenim videima i drugim podacima na micro SD memorijskoj kartici. Panasonic također ističe da kamera nema skrivenih troškova, dodatnih ugovora za usluge, mjesečnih računa i troškova snimanja ili pohrane podataka u oblak.

Kamera se može koristiti samostalno i biti spojena putem Wi-Fi veze, a može biti i sastavni dio Smart home sustava te spojena preko Huba kao pojedinačna komponenta. Maloprodajna cijena kamere iznosi 1.349 kuna. PR

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.