Nvidia moli prodavače da prestanu prodavati rudarima kriptovaluta - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Nvidia moli prodavače da prestanu prodavati rudarima kriptovaluta

Nvidia moli prodavače da prestanu prodavati rudarima kriptovaluta

Nvidia ne može direktno kontrolirati prodavače svojih proizvoda, no svejedno ih moli da primarni kupci budu gameri, a ne rudari.

Problem nestašice grafičkih kartica nije samo kod gamera koji žele nadograditi postojeće ili složiti potpuno novo računalo. Rudari su problem i proizvođača poput Nvidije jer umijesto stabilnog rastućeg biznisa, na rukama imaju nestašicu, a jednom kada vrijednost kriptovaluta potone i postane neisplativo ih kopati, tržište će zasititi korištene grafičke kartice koje će smanjiti zaradu karticea slijedeće generacije. Tu su i partneri u gaming industriji, to jest developeri koji u svoje proizvode dodaju napredne mogućnosti od Nvidijine tehnologije zato jer ju igrači koriste. Ako neće biti dovoljne potražnje, to jest neće biti dovoljno igrača na Nvidijinim karticama, developeri će se odlučiti za druge mogučnosti, no ni crvenom timu ne ide puno bolje. 

Što Nvidija želi je da prodavači počnu njihove kartice prodavati po uzoru na Nvidijin dućan - dvije kartice po osobi maksimalno, kako bi umanjili prodavanje stotina grafičkih kartica jednom rudaru.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nvidia moli prodavače da prestanu prodavati rudarima kriptovaluta - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.