IFA Berlin: Philips predstavio nove monitore za sve tipove korisnika

IFA Berlin: Philips predstavio nove monitore za sve tipove korisnika

Philips je na IFA sajam došao sa doslovnom hrpom novih monitora, a novi modeli i tehnologija uvijek su dobrodošli.

 

Philips 499P9H

Ogroman 49 inčni monitor omjera 32:9 koji tu i tamo viđamo od različitih proizvođača u Philipsovom izdanju primarno je reklamiran za poslovni svijet kako bi smanjio nered žica i stalaka koji ostavlja setup dva ili više monitora. Zakrivljenog je ekrana te dolazi sa USB tip C docking postajom dok ćemo ga se ipak trebati prvo dočepati kako bismo saznali ostale karakteristike.

 

329P9H

Philips 349P9H, 329P9H i 349P7Q

Također poslovni monitori, sada dolaze u 21:9 omjeru, a P9H modeli imaju i rezoluciju od 5120 x 2160 za odličan ultra-wide doživljaj. Tu su naravno i USB C docking postaja za lakše povezivanje i smanjenje nepotrebnih žica.

 

328E9F

Philips 276C8, 278E9Q i 328E9F

Ovi FullHD modeli dolaze u flat (6C8) i zakrivljenom obliku, a glavna prednost im je moderan dizajn s iznimno tankim rubovima i Ultra Wide-Color - preciznim prikazom boja pod ekstremnim kutovima zahvaljujući VA tehnologiji. Ravni modeli imaju debljinu svega 6.1 mm dok su zakrivljeni 9.94mm pa će s lakoćom biti ugrađeni u većinu prostora.

 

436M6VBPAB

Philips 436M6VBPAB

Već prikazan ranije ove godine, Philipsov 43 inčni monitor primarno je namijenjen gamingu s kauča. To jest, ako imate neku od novijih konzola, ovaj ekran biti će savršen dodatak za prikaz akcije. 4K rezolucija sa Quantum Dot tehnologijom za visoku točnost i žarke boje. Naravno, ima i AmbiGlow tehnologiju da rasvijetli prostor oko ekrana, a DTS zvučnici neće vas razočarati. Najimpresivniji je možda certifikat VESA DisplayHDR 1000 koji jamči jedan od najboljih prikaza HDR standarda na ovom monitoru. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA Berlin: Philips predstavio nove monitore za sve tipove korisnika - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.