Procurile specifikacije Valveovog VR headseta koji stiže u lipnju

Procurile specifikacije Valveovog VR headseta koji stiže u lipnju

Jedan od korisnika Twittera uočio je stranicu na Steamu koja se očito pojavila prerano, a na kojoj je prikazan Valveov VR headset koji bi se prema informacijama trebao početi prodavati 15. lipnja.

Da li je Valve doista "slučajno" omogućio ovaj teaser nije toliko ni bitno, budući da se radi o vrlo zanimljivom uređaju.
Uređaj za virtualnu stvarnost iz Valvea imat će integrirane slušalice, dvije veličine za šira i uža lica, no nisu poznate specifikacije ekrana poput rezolucije i veličine, osim što bi navodno trebao imati vidno polje od 135 stupnjeva.
Uređaj će stizati s DisplayPort 1.2 i USB 3.0 sučeljima, a za pokretanje će trebati gaming stroj s minimalno Nvidijom GTX 970 ili AMD RX480 grafičkim karticama. Za ugodno VR iskustvo trebat će ipak Nvidia GTX 1070 ili jača grafika.
Vavle je potvrdio da su informacije na stranici točne, a prema tim navodima, slušalice će biti spojene s baznom stanicom, te će uz naočale dolaziti dva kontrolera. Valve će uređaj predstaviti prvog svibnja, mjesec i pol prije lansiranja.
Od prijašnjih glasina vezanih uz Valveov VR, treba istaknuti Half life VR igru koja bi trebala dolaziti u paketu s headsetom, za kojeg se misli da će se zvati Valve Index.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Procurile specifikacije Valveovog VR headseta koji stiže u lipnju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.