ADATA predstavlja PCIe Gen4x4 SSD XPG GAMMIX S50

ADATA predstavlja PCIe Gen4x4 SSD XPG GAMMIX S50

ADATA od danas ima novog člana SSD obitelji sa novim sučeljem PCIe Gen4x4 i implementira standard NVMe 1.3, pa nudi munjevito brzo čitanje/pisanje od 5000/4400 MB/s.

XPG GAMMIX S50 dolazi i sa aluminijskim pasivnim hladnjakok radi učinkovitog odvođenja topline, tu je 3D flash memorija kapaciteta do 2 TB, SLC caching, DRAM cache buffer, sveobuhvatna zaštita podataka i tehnologija koda za ispravljanje pogrešaka Low-Density Parity-Check (LDPC).

S50 podržava standard NVMe i koristi najnovije sučelje PCIe Gen4x4 kako bi korisnici mogli uživati u konstantnim brzinama čitanja/pisanja do 5000/4400 MB/s. Upotreba 3D flash memorije omogućuje velik korak  naprijed u kapacitetu, učinkovitosti i trajnosti.

 

XPG GAMMIX S50 3

Uz najnovije sučelje PCIe Gen4x4, S50 nudi brzine koje su i do deset puta brže od SATA SSD-a te je posve kompatibilan sa sučeljem PCIe 3.0.

Točna dostupnost SSD-a S50 ovisit će o regiji. Da biste saznali više o dostupnosti i cijenama na određenim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu tvrtke ADATA.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ADATA predstavlja PCIe Gen4x4 SSD XPG GAMMIX S50 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.