Predstavljene Beats Solo Pro slušalice

Predstavljene Beats Solo Pro slušalice

Od kada je Apple preuzeo Beats brend, fokusirao ga je u integraciju sa svojim uređajima, a nova verzija Solo slušalica koristi i H1 čip.

Beats Solo Pro nove su slušalice od Appleovog audio brenda te dolaze sa brojnim dodatnim mogućnostima, osim naravno reprodukcije glazbe.

Beats slušalice sada će se priključiti drugim poznatim brendova koji već implementiraju ove funkcije, a to su primarno filtriranje vanjske buke.

Pri tome ne mislimo na zvukove poput razgovora ljudi, nego duboki konstantni šum primjerice ulice izvana, auti u prolazu te onoga što proizvođači najviše reklamiraju, zvuka motora u avionima.

Znači govorimo o konstantnom šumu kojega možda niti ne zapažate, no jednom kada uključite opciju i te kako ćete primijetiti razliku.

 

beats

Osim izolacije, slušalice mogu funkcionirati obrnuto, pojačavajući zvukove izvana u slušalicu primjerice kada vam se netko obraća.

Ovisno o uključenim funkcijama, slušalice mogu raditi od 20 pa sve do 40 sati između punjenja, a imaju i funkciju brzog punjenja gdje će svega desetak minuta na punjaču dati i do tri sati glazbe.

Dizajn ostaje prepoznatljiv, uz brojni izbor boja. Minus koji se već može vidjeti je zadržavanje klikavih gumbi na uhu koji su prilično neugodni za korištenje na prijašnjim modelima s obzirom da svi drugi proizvođači već imaju touch kontrole.

Cijena vani biti će 300 dolara, pa kod nas možete očekivati minimalnu cijenu od 3000 kuna.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljene Beats Solo Pro slušalice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.