Samsung predstavio Galaxy A11, svoj low end A model

Samsung predstavio Galaxy A11, svoj low end A model

Samsung dosta ulaže u srednji i niži segment i donosi daške svojih flagship proizvoda kako bi se borio s nemilosrdnom konkurencijom u ovom cjenovnom rangu.

S obzirom da je A10 bio među najprodavanijim uređajima u 2019.godini, mnogi su korisnici s nestrpljenjem očekivali nasljednika.
Samsung Galaxy A11 donosi 6,4'' LCD zaslon s rupicom čime se i na ovaj najjeftiniji model A serije stigla selfie kamera u novom ruhu. to znači da je i kod A11 prisutan povoljan omjer ekrana i prednje strane od 81 posto. Omjer malo kvari poveća brada uređaja. Nešto je niža i rezolucija ekrana, pa tako A11 dolazi sa 720x1560 piksela. Kućište telefona je plastično, kao i okvir, pa je ergonomija vrlo dobra. Sa stražnje strane smještene su tri kamere, glavna 13 megapiskelna, 5 MP ultraširoka i dubinski senzor od 2MP. Kamera može snimati video FullHD rezolucije u 30 FPS-a. Već spomenuta prednja kamera ima 8 MP.

galaxya11 blue
Telefon dolazi sa zasada nepoznatim osmojezgrenim procesorom na radnom taktu od 1,8 GHz te u kombinacijama s 2 ili 3 GB radne memorije te 32 GB internog prostora. Softverski će stizati s najnovijim Androdidom 10. Na stražnjoj strani uz sustav s tri kamere i bljeskalicom tu je i čitač otiska prsta. Jedan od prodajnih aduta za Samsung Galaxy A11 bit će i velika baterija od 4000 mAh. Cijene zasada, kao ni podaci kada će doći na tržište nisu poznati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio Galaxy A11, svoj low end A model - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.