OnePlus 8 i 8 Pro stižu sa Snapdragon 865, a najavljen i Lite model

OnePlus 8 i 8 Pro stižu sa Snapdragon 865, a najavljen i Lite model

Glasine cure za dugo najavljivani OnePlus 8 i 8 Pro koji su najavljeni za 15. travnja ove godine. Najnovije "curenje" informacija govori o podršci za 5G mreže i snažnom čipsetu Qualcomm Snapdragon 865 koji će pogoniti telefone.

Za snažne performanse, jednom od najjačih čipseta pomaže kombinacija 8 ili 12 GB radne memorije te 128 ili 256 GB interne memorije. Treba napomenuti da bi jači Pro model trebao imati bržu LPDDR5 radnu memoriju, a slabiji LPDDR4X.
Od prije se nagađa da OnePlus 8 Pro stiže sa četiri kamere i to u kombinaciji od dvije 48 megapikselne te 8 i 5 MP, a za prednju kameru oba telefona trebali bi imati 16 MP. OnePlus 8 sa stražnje strane uz glavnu kameru od 48 MP ima još 16 i 2 MP senzore.

oneplus 8 pro render

Izvor fotografije @OneLeaks x @91Mobiles


Novitet stiže u novim informacijama oko brzog punjenja, pa umjesto 50W punjenja za Pro model, sada se ipak govori o 30W, ali ujedno i o 30W bežičnog punjenja.
U srpnju navodno stiži i Lite verzija novih OnePlus telefona, a od trenutačnih saznanja nagađa se da bi trebao imati MediaTekov čipset, dok renderi otkrivaju dvije stražnje kamere i selfie kameru u izrezu ekrana.
Izvor:@OneLeaks x @91Mobiles

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OnePlus 8 i 8 Pro stižu sa Snapdragon 865, a najavljen i Lite model - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.