Veliki problemi s prodajom Samsung Galaxy S20 serije

Veliki problemi s prodajom Samsung Galaxy S20 serije

Iako Samsungovi flagship novi modeli donose neke fenomenalne mogućnosti, čini se da je aktualna pandemija već opako promijenila tržište pametnih telefona.

Prema navodima iz Samsunga za južnokorejsko tržište, novi S20 modeli na samo su 60% prodajnih rezultata u odnosu na prošlogodišnje S10 uređaje. Inače detaljan test Samsung Galaxy S20 Ultra uređaja možete pročitati u novom broju časopisa Vidi za travanj, a test S20+ pročitajte na ovoj poveznici.
Iako bi ovi rezultati u normalno vrijeme značili katastrofu, vjeruje se kako bi stvari mogle uskoro biti još gore. U tom svjetlu, Samsung je dao velike popuste na S20, S20+ i S20 Ultra telefone u SAD-u. S obzirom na vijesti o masovnim otpuštanjima i radpidnom širenju epidemije preko bare, teško je povjerovati da će to pretjerano utjecati na prodaju. Zanimljivo će biti vidjeti kakav će odgovor proizvođači telefona imati na ovu novu realnost. Hoće li se zaustaviti inovacijski ciklus, smanjiti proizvodnja ili će se ponašati kao da epidemije nema u nadi da će brzo završiti. Samsung je poslao i priopćenje kako novim softverskim ažuriranjima na Galaxy S10 i Note 10 telefone donosi inovativne značajkke Galaxy S20 serije. Na taj način korisnici prošlogodišnjih flagshipova mogu koristiti više opcija u inteligentnoj galeriji poput Quick crop opcije, povećavanja fotografije, više opcija u Pro Video modu snimanja te Single Take u Night Hyperlapse način snimanja fotografija.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Veliki problemi s prodajom Samsung Galaxy S20 serije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.