DJI Mavic Air 2 donosi 8K Hyperlapse video, veću bateriju i novu kameru

DJI Mavic Air 2 donosi 8K Hyperlapse video, veću bateriju i novu kameru

DJI Mavic Air 2 nasljednik je Air modela iz 2018. godine i donosi nekoliko uzbudljivih noviteta za ljubitelje dronova.

Novi model dolazi s kamerom koju možemo naći na mobilnim telefonima. Kamera od 48 megapiksela ponudit će zapravo 12 MP slike bolje kvalitete. Sam senzor narastao je na 1/2.0'' u odnosu na 1/2.3''. Novitet oko kamera je snimanje 8K Hyperlapse videa, dok normalni video i dalje snima u 4K rezoluciji. Kamera ima identično vidno polje od 84 stupnja i isti otvor blende od f/2.8.

DJI Mavic Air 2 2
Potencijalne vlasnike ovog drona iz srednje klase razveselit će ugrađena veća baterija od 3500 mAh. To bi trebalo povećati vrijeme leta na 34 minute, što je skok za skoro 15 minuta u odnosu na originalni Air. vremenu autonomije ne pridonosi povoljno masa od 570 grama u odnosu na 430 grama svog prethodnika.Novi DJI Mavic Air 2 stiže u paketu s brojnim dodacima koji uključuju i šest parova propelera, kao i ND filterima. Maksimalna brzina drona ostala je 68,4 km/h, a Air 2 podržavat će OcuSync 2.0 koji inače ima Mavic Pro dron.

DJI Mavic Air 2 kontroler

Ovo omogućuje pouzdaniju vezu s dronom na daljinu i omogućuje korištenje DJI naočala za upravljanje dronom. To u prijevodu znači da će Air 2 imati domet 8 kilometara u odnosu na samo 2 svog prethodnika. Cijena novog DJI Mavic Air 2 drona trbala bi biti 799 dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

DJI Mavic Air 2 donosi 8K Hyperlapse video, veću bateriju i novu kameru - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.