Predstavljen Philips 272B1G monitor s nizom zelenih tehnologija

Predstavljen Philips 272B1G monitor s nizom zelenih tehnologija

Philips 272B1G novi je LED monitor koji nudi nekoliko tehnologija za energetsku učinkovitost i manji utjecaj na okoliš.

Novi 27'' monitor ima IPS zaslon, podržava LowBlue način rada i Smart Ergo Base. Što se tiče energetski standarda, uređaj ima Energy Star 8.0 certifikat.
Među tehnologijama koje pomažu da Philips 272B1G prijeđe u viši energetski razred, a istovremeno osigurava izvrsne performanse, PowerSensor otkriva odsutnost korisnika putem bezopasnih infracrvenih signala i automatski smanjuje svjetlinu monitora, smanjujući troškove energije i do 70 posto. Monitor dolazi i s tehnologijom LightSensor koja podešava svjetlinu slike ovisno o uvjetima osvjetljenja u sobi i opcijom potrošnje Zero Power kojom se zaustavlja latentna potrošnja energije jednostavnim pritiskom prekidača za potpuno isključivanje.Philips 272B1G ima i poboljšan sustav LED osvjetljenja koji koristi manje energije, što mu je osiguralo energetski razred A++.

Philips 272b1g 2
Za okoliš je povoljna i sama izrada, pa u skladu s RoHS standardima, ovaj ekološki monitor u potpunosti je bez tvari poput olova, žive i PVC / BFR, dok se svi plastični i metalni dijelovi kućišta, kao i ambalaža, mogu u potpunosti reciklirati. Philips 272B1G ima Full HD zaslon rezolucije 1920 x 1080 i IPS tehnologiju koja ima odlične kutove gledanja, točnost boja i svjetlinu. Tu je i Adaptive-Sync tehnologija za bolji prikaz videozapisa. Tu je još nekoliko marketinških naziva za tehnologije koje poboljšavaju ergonomiju. Tako gore spomenuti LowBlue i Flicker-free omogućuju manje umaranje u dugim seansama rada s izbacivanjem štetnog plavog svjetla te titraja ekrana, dok SmartErgo postavlja monitor u idealni položaj.
Novi Philips 272B1G monitor dostupan je od lipnja po maloprodajnoj cijeni od oko 2.165,00 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen Philips 272B1G monitor s nizom zelenih tehnologija - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.