5000 mAh i četiri kamere na novom Samsung Galaxy A31 pametnom telefonu

5000 mAh i četiri kamere na novom Samsung Galaxy A31 pametnom telefonu

Samsung nastavlja popunjavati mid-range segment tržišta pametnih telefona, a najnoviji predstavnik je Galaxy A31. Telefon dolazi s četverostrkom stražnjom kamerom, Infinity-U zaslonom i ogromnom baterijom od 5000 mAh.

Upravo je zaslon zaštitni znak Samsungovih telefona i Super AMOLED ekran od 6,4 inča često je prevaga pred konkurencijom u ovom cjenovnom razredu. Ekran ima FHD+ rezoluciju, a telefon ima i moderan dizajn te tanko 8,6 mm kućište.

SM 315 GalaxyA31 Black L30 manja
Zanimljivo je da je Samsung i u ovom modelu posegnuo za Mediatekovim čipsetom, pa A31 pokreće Helio P65 osmojezgreni procesor koji dolazi s Mali-G52 MC2 grafičkim podsustavom. Tu je i 4 GB radne memorije i 64 GB internog prostora. Samsung se pohvalio AI Game Booster tehologijom koja poboljšava performanse u igrama.

A31 kamere
Glavna kamera ima 48 megapiksela, a uz nju su na stražnjoj strani prisutne 8 MP ultraširoka, makro kamera od 5MP i dubinska kamera od 5MP za snimanje LiveFocus snimaka, odnosno bokeh fotografija. Selfie kamera ima 20 megapiksela. Od ostalih mogućnosti Samsung Galaxy A31 ima čitač otiska prsta ispod ekrana, podršku za NFC, Bluetooth 5.0 i Wi-Fi ac standard. Spomenuta velika baterija podržava i brzo punjenje od 15W. Galaxy A31 biti će dostupan krajem srpnja, po cijeni od 1.349 kuna u crnoj i plavoj boji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

5000 mAh i četiri kamere na novom Samsung Galaxy A31 pametnom telefonu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.