Prestavljen midrange Poco M2 Pro s velikom baterijom i brzim punjenjem

Prestavljen midrange Poco M2 Pro s velikom baterijom i brzim punjenjem

Stigao je novi predstavnik Poco telefona. M2 Pro donosi veliku bateriju i brzo punjenje u srednju klasu uređaja.

Xiaomijev podbrand Poco koji se probio prije par godina popularnim Pocophone modelom koji je za cijenu srednje klase uz par kompromisa nudio tada najjači Snapdragon procesor. U međuvremenu je Poco predstavio svoj flagship model F2 Pro koji se u svim segmentima približio najjačim Android uređajima, a tako i u cijeni.
Poco je stoga predstavio sada i midrange telefon Poco M2 Pro koji umnogome liči na rebrandirani Redmi Note 9s. Poco M2 Pro ima 6,7 inčni LCD ekran s rupicom za 16 MP selfie kameru.
Telefon dolazi sa Snapdragon 720G čipsetom, velikom baterijom od 5000 mAh i brzim punjenjem od 33W. Kamere su iste kao kod Note 9S telefona i čine ih 48MP glavni senzor uz koji dolazi 8 MP ultraširoka, 5 MP makro i 2 MP kamera za dubinsku percepciju.
Čitač otiska prstiju je sa strane, a iako nema podataka o certifikatima, na reklamnim materijalima Xiaomi tvrdi da je otporan na vodu i prašinu. Novi Poco stizat će u tri boje, plavoj, zelenoj i crnoj, a cijena će se kretati od 185 dolara za 4GB RAM-a i 64 GB interne memorije do 225 dolara za kombinaciju 6/128.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Prestavljen midrange Poco M2 Pro s velikom baterijom i brzim punjenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.