Samsung Galaxy Watch3 predstavljen na nedavnom eventu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung Galaxy Watch3 predstavljen na nedavnom eventu

Samsung Galaxy Watch3 predstavljen na nedavnom eventu

Nedavni Galaxy Unpacked event dao je priliku brojnim novim Samsung uređajima da zasjaje na podiju. Među njima je i novi Galaxy Watch3koji donosi nove napredne funkcije.

Premium sat sa mnogima omiljenim funkcijama

Samsungovi satovi udobno su se smjestili u svoj dizajnerski kutak kao i specifiakcije. Za one koji žele sat koji će ih pratiti u pustolovine imate suptilniji Active model, dok za svakodnevne korisnike Samsung ima standardan Galaxy Watch.

 

01 galaxywatch3

Najnoviji je Galaxy Watch3 koji zadržava nešto klasičniji dizajn satova sa naravno ukomponiranim standardnim AMOLED zaslonom kao i ostatak njihovih satova u ponudi. Ima rezoluciju od 360 x 360 piksela te dolazi u dvije veličine: 41 mm i 45 mm.

Također kao i ostali koristi Exynos 9110 dvojezgreni SoC koji se pokazao solidnim za fluidan rad njihovog Tizen operacijskog sustava na satu. Naravno, sa veličinom sata dobivate i različite veličine baterije. Dok veći ima 340 mAh, manji dolazi sa 247 mAh baterijom.

 

05 galaxywatch3

Manja verzija dolazi u brončanoj ili srebrnoj boji, dok veći dolazi u srebrnoj ili crnoj boji. Ovdje ćemo naglasiti i treći model, sa metalnim detaljima napravljenima od titana, koji dolazi samo u crnoj boji.

Jedna razlika izmešu veličina satova je u kultnom rotirajućem obrubu - dok manji modeli imaju glatku teksturu, veće verzije imaju izraženiji obrub sa izrezbarenom teksturom.

Osim naravno brojnih funkcija koje satovi od Samsunga nude, novi dodaci u ovom modelu svakako su praćenje zasićenosti krvi kisikom, očitavanje EKG-a, te čak i praćenje krvnog tlaka. No, ove funkcije će ili biti tek kasnije implementirane, a pristup tim podacima također će biti geolokacijski limitiran pa ako vas zanimaju, pričekajte dok ne budete sigurni da su dostupni i kod nas.

 

03 galaxywatch3 watch3

Sat od sada može osjetiti neprirodan pad te u tom slučaju automatski nazvati osobu koju ste unijeli u sustav kao hitan kontakt. 

Naravno, satovi nose IP68 certifikat, kao i ATM5 vodootpornost.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy Watch3 predstavljen na nedavnom eventu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.