Stigao novi flagship Philips OLED+ 935 televizor i modeli iz Performance LED serije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Stigao novi flagship Philips OLED+ 935 televizor i modeli iz Performance LED serije

Stigao novi flagship Philips OLED+ 935 televizor i modeli iz Performance LED serije

Nastavak suradnje s Bowers & Wilkins


TP Vision umjesto klasičnog predstavljanja novih proizvoda na IFI u Berlinu, koja se ove godine održava pod bitno drugačijim okolnostima, predstavio je svoj novi lineup proizvoda putem zanimljive interaktivne online prezentacije.


Glavna zvijezda interaktivne prezentacije koju je vodio CEO europskog TP Visiona Kostas Vouzas bio je novi flagship televizor Philips OLED+ 935. Ponovno se radi o suradnji s Bowers & Wilkins audio brendom koji je za ovaj high-end uređaj napravio soundbar.

OLED 935 body

Novi OLED+ 935 dolazi u verzijama od 55 i 65 inča te u veličini dijagonale od 48'' koja će se predstaviti kasnije. Novost je četvrta generacija P5 procesora slike koji dolazi s AI procesorom koji omogućuje prirodniju, realističniju sliku na televizoru. AI pomoću neuralnih mreža i mašinskog učenja proučava milijune PQ testnih videa iz jedinstvene baze Philipsovog razvojnog tima.

Nova funkcija je AI Machine Learn Sharpness, dok su unaprijeđene opcije AI Smart Bit Enhancement i Perfect Natural Reality.

Uz , to ovaj dobitnik EISA nagrade za najbolji Home Theatre TV ima ugrađenu tehnologiju protiv burn-ina koji je bio jedna od mogućih negativnosti kod OLEDA. Tu je i dalje Ambilight tehnologija sa sve četiri strane koja se prepoznatljivom raznobojnom rasvjetom prilagođuje slici na televizoru.

Moderan dizajn s iznimno tankim rubovima ekrana i panelom popraćen je korištenjem vrhunskih materijala kao što su koža, čelik i krom u konstrukciji televizora i kožni grip na daljinskom upravljaču.

Televizor dolazi s Android 9 operativnim sustavom, još bržim i uglađenijim radom zahvaljujući 3GB radne memorije. Od sada Philips televizor podržava i DTS Play-Fi za audio kontrolu kroz više soba.

OLED 935 body2

Novi soundbar ima zanimljiv dizajn s 3.1.2 rasporedom zvučnika koji kombinira Dolby Atmos Elevation zvučnike i tweetere smještene na vrhu uređaja. Soundbar podržava Dolby Atmos sadržaj, a ostale sadržaje može poboljšati kroz svoj specifičan set mogućnosti.

Ostatak TV ponude


Osim OLED+ 935 modela, Philips je predstavio 865, 855 i 805 OLED modele svi s trostranim Ambilightom, u 55 i 65 inčmnim varijantama, s P5 AI procesorom i Andorid 9.0 operativnim sustavom

philips performance 9435 manja

Nije zaboravljena niti standardna LED Performance serija. Modeli 9435 i 9235 stižu s Bowers & Wilkins soundbarom, Ambilightom i Anrodid 9 OS-om. Philips 9435 stiže u veličinama od 55 i 65 inča, dok 9235 ima 43 inčnu varijantu samo. Performance 9005 uz četverostrani Ambilight i Android TV, ima i veći izbor panela od 55, 58 i 70 inča, dok Performance 85x5 ima u najviše veličina od 43 do 70 inča. Svi Performance modeli imaju UHD rezoluciju i P5 procesor, premium izradu s metalnim stalcima i Natural Motion algoritmom za sliku u pokretu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stigao novi flagship Philips OLED+ 935 televizor i modeli iz Performance LED serije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.