Honor Watch GS Pro i Watch ES u Berlinu ugledali svjetlo dana

Honor Watch GS Pro i Watch ES u Berlinu ugledali svjetlo dana


Honor je ovu IFA 2020 konferenciju možda najbolje iskoristio, predstavivši veći broj proizvoda iz svog portfelja. Fokusirajmo se ovdje na najnovije pametne satove, Honor Watch GS Pro i Honor Watch ES.

Podsjetimo se, Honor je podbrend tvrtke Huawei, te samim time dijeli slične tehnologije, no svoje proizvode prodaje po atraktivnijim cijenama.

Watch GS Pro

Prvo pogledajmo Honor Watch GS Pro. Sad direktno ulazi u „rugged" kategoriju te ćete ga zamijetiti na bilo kojoj ruci. Velikih je dimenzija kućišta, te će najbolje stajati većim muškim rukama.

Dizajn daje na znanje kako je dizajniran da preživi ekstremnije uvjete nošenja, te je činjenica da ima 14 „američkih vojnih standarda" za otpornost vrlo jasno istaknuta. Raditi će na ekstremnim temperaturama, otporan je na padove, a sa njime možete zaroniti i do 50 m dubine.

Honor sat5 manja

Sam zaslon ima dijagonalu od 1,39 inča te koristi AMOLED tehnologiju. Sa rezolucijom od 454 x 454 piksela, jedan je od detaljnijih zaslona na tržištu.

No, možda najupečatljivija je činjenica da sa jednim punjenjem u modu sata izdrži i do 25 dana rada.

Naravno, aktivno praćenje treninga smanjuje brojku na oko 100 sati, dok uključen GPS drži bateriju oko 24 sata. To su naravno sve impresivne brojke, koje sat dostiže zahvaljujući svojoj veličini.

Sat dolazi u tri boje, koje smo sve odmah isprobali.

Huawei sat manja
Kada pričamo o sustavu, tu je Huaweijev standardni LiteOS za satove koji se koristi i na njihovim modelima. Zahvaljujući njemu sat dugo traje, no nema dodavanja aplikacija, jedino možete mijenjati lica sata.

Novi dodaci u meniju svakako su mjerenje SpO2 statistike kao dodatnog zdravstvenog mjerila. Sat prati i vašu razinu stresa, kao i kvalitetu spavanja.

Tu su i brojni sportovi, njih oko 100 koje sat može pratiti te vam kasnije dati precizne statistike.

Honor Watch ES

Kao kontrast prvom modelu, ES verzija ima druge ciljeve na umu. Dizajniran je da bude lagan te gotovo neprimjetan za vrijeme nošenja, što se dizajna tiče.

Zaslon, a time i samo lice sata su pravokutnog, izduženog dizajna koji lagano sjeda na svaku ruku. Unatoč tome, zaslon je varljivo velik te na njega stane puno informacija. Ima dijagonalu od 1,64 inča te rezoluciju od 456 x 280 piksela, a pričamo naravno o AMOLED zaslonu. Sadržaj je kristalno jasan, a boje vrlo izražene, dok će čitkost na suncu tek trebati isprobati.

Honor sat ES manja

Baterija u ovom satu traje najviše deset dana ako ga koristite samo kao sat. Aktivno praćenje jedne od preko 90 programiranih vježbi skratiti će rad baterije, no GPS neće biti nikakav problem. Naime, sat nema GPS čip, no može vući podatke o GPS lokaciji s vašeg mobilnog telefona. Kao i veći model, mjeri sve vitalne funkcije koje se od njega očekuju, uključujući i SPO2.

Honor Watch ES za Europu nosi cijenu od 99 eura, dok Watch GS Pro traži 250 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Honor Watch GS Pro i Watch ES u Berlinu ugledali svjetlo dana - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.