Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga je najtanji laptop u povijesti poznatog branda, a Yoga Slim 7i Pro s OLED ekranom

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga je najtanji laptop u povijesti poznatog branda, a Yoga Slim 7i Pro s OLED ekranom

Lenovo je na svojoj virtualnoj prezentaciji za CES sajam predstavio najtanji ThinkPad do sada. Sa samo 11 mm debljine i masom od 1,2 kilograma Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga je nova zvijezda popularne serije proizvoda.

Radi se o hibridnom 2-u-1 uređaju koji dolazi s 13,5 inčnim ekranom visoke svjetline od 450 nita, 2K rezolucijom i omjerom ekrana 3:2. Od ostalih naprednih funkcionalnosti Titanium Yoga ima čvrsto kućište od materijala iz imena uređaja, infracrvenu kameru za otključavanje uređaja licem i modem za 5G. Početna cijena za premium Lenovo uređaj kretat će od 1899 dolara

12 TP X1 Titanium Tour Left Side Profile Closed

Lenovo je predstavio i ThinkPad X12 Detachable, a radi se o 12,3 inčnom tabletu s odvojivom tipkovnicom koja dolazi s pozadinskim osvjetljenjem. Novi format ekrana u omjeru 3:2 nalazi se i na ovom tabletu, a konvertibilni uređaj može se pohvaliti otpornošću na ekstremnu hladnoću i toplinu, padove, prašinu i tekućinu. Ideja je da se koristi kao radni tablet, pa je i on dobio pripremu za 5G SIM karticu.
Nove prijenosnike pokreće 11. generacija Intelovih procesora i to na njihovoj Evo platformi. Glavna značajka čipseta je dugo trajanje baterije zbog energetske učinkovitosti, odlične performanse bežičnih mreža i responzivno iskustvo korištenja.

15 Thinkpad X12 detachable
S tim na umu Lenovo je nadogradio i dva postojeća Thinkpada, pa su X1 Carbon i X1 Yoga dobili ekran u omjeru 16:10 sa sniženim vrijednostima plavog svjetla te ugrađeni čitač otiska prsta u tipku za paljenje računala. Spomenute modele također je moguće dobiti s 5G modemom.
Lenovo je predstavio i 14-inčno prijenosno računalo Yoga Slim 7i Pro koje korisnicima pruža izbor između LCD i živopisnog OLED zaslona. Novo prijenosno računalo Lenovo Yoga Slim 7i Pro (OLED verzija) s 14-inčnim panelom OLED 90 Hz. Slim 7i Pro može dolaziti is dediciranom grafikom Nvidia GeForce MX450.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro OLED body
Yoga Slim 7i Pro dostupan je s OLED zaslonom do 2.8K (2880 x 1800) i nudi brzinu osvježavanja od 90 Hz što smanjuje lag i nudi veći omjer slike 16:10 za veći radni prostor. Ima impresivnu 100%-tnu pokrivenost DCI-P3 palete boja i 125% sRGB spektra za živopisne boje, pružajući realističnije HDR iskustvo idealno za vrhunsku obradu videozapisa i fotografija

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga je najtanji laptop u povijesti poznatog branda, a Yoga Slim 7i Pro s OLED ekranom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.