Novi poslovni Philips 243B1JH monitor s hibridnim USB dockom za jednostavno spajanje s laptopom

Novi poslovni Philips 243B1JH monitor s hibridnim USB dockom za jednostavno spajanje s laptopom

Najnoviji predstavnik B serije Philipsovih poslovnih monitora je model 243B1JH koji kao zanimljivi novitet nudi hibridni USB utor.

S dvostrukim mrežnim kablom s Type C i A priključcima isporučuje video, Ethranet, struju do 100 W i DisplayLink. Na ovaj način možete spojiti laptop, dobiti veću sliku i puniti prijenosnik u isto vrijeme.

Philips 243B1JH ima hibridni USB dock s utorima USB-C i USB-A. USB-C je tanki, reverzibilni konektor koji omogućuje jednostavno priključivanje jednim kabelom, brz prijenos podataka i punjenje prijenosnog računala izravno s monitora (s isporukom snage do 100 W). USB-A s DisplayLinkom omogućuje gotovo bilo koju najnoviju upotrebu prijenosnog računala.  DisplayPort-out omogućuje lako lančano povezivanje. DisplayPort-out omogućuje povezivanje ostalih monitora visoke razlučivosti samo jednim kabelom od vašeg prvog zaslona na računalo.
Philips 243B1JH ima IPS LCD zaslon širokog kuta gledanja od 178 stupnjeva na dijagonali od 23,8 inča i uz Full HD rezoluciju. I ostalih specifikacija vrijedi spomenuti frekvenciju osvježavanja od 75 Hz, 4 ms vrijeme odziva i kontrast od 1000:1. Monitor može prikazati 16,7 milijuna boja.

MMD Philips 243B1JH 4
Ovaj model također uključuje postavku Philips LowBlue Mode i tehnologiju Flicker-Free, a ima i certifikat TÜV Rheinlend. Za sigurnost je tu najnovija pop-up web kamera opremljena je naprednim senzorima za prepoznavanje lica Windows Hello, što korisnicima omogućava iznimno jednostavnu prijavu na njihove Windows uređaje za manje od dvije sekunde (tri puta brže od lozinke).

MMD Philips 243B1JH 2
Ugrađeni PowerSensor otkriva prisutnost korisnika i prilagođava svjetlinu monitora (smanjuje svjetlinu kad se korisnik odmakne), što dovodi do duljeg vijeka trajanja i uštede energije do čak 80 posto. Uza sve to, monitor je opremljen LightSensorom koji automatski prilagođava svjetlinu slike u skladu s uvjetima osvjetljenja u sobi, uz minimalnu potrošnju energije.
Monitor Philips 243B1JH dostupan je od veljače po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3172,00 kn.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi poslovni Philips 243B1JH monitor s hibridnim USB dockom za jednostavno spajanje s laptopom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.