Lenovo ima vlastite verzije novih AMD 6000 grafičkih kartica

Lenovo ima vlastite verzije novih AMD 6000 grafičkih kartica

Svi smo već upoznati sa proizvođačima grafičkih kartica za zapadni svijet, a izgleda kako Lenovo ima vlastite ideje za AMD.

Nove kartice ekskluzivne su za Lenovo gaming desktop računala, te se za sada ne prodaju zasebno. Riječ je o AMD Radeon 6800 XT i 6900 XT karticama, a najveća zanimljivost je njihov dizajn. Još je nepoznato proizvodi li ih Lenovo in-house, ili se radi o trećem proizvođaču sa Lenovo dizajnom.

 

lenovo legion 1

Dizajn je zanimljiv jer koristi AMD-ov Radeon VII dizajn, karticu koju smo testirali i u Vidiju, a uistinu je imala premium izgled s obzirom da se i radilo o najjačoj AMD kartici prošle generacije. Lenovo je preuzeo dizajn, no umjesto srebrne boje, koristi se crna i tamno siva, a crveni Radeon logo zamijenjen je sa RGB oznakom.

Dodatan prepoznatljiv dizajn je crvena kockica u jednom kutu kartice sa "R" oznakom. Kartice imaju TDP do 300 W, kao i 2x 8-pinske utore za napajanje. 

 

lenovo legion 3

Prema reklamama, izgleda kako se ove kartice kao i gaming desktop računala za sada planiraju prodavati ekskluzivno u Kini.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo ima vlastite verzije novih AMD 6000 grafičkih kartica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.