Stiže Nintendo Switch s OLED ekranom i mogućnošću prikaza 4K videa u desktop načinu? - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Stiže Nintendo Switch s OLED ekranom i mogućnošću prikaza 4K videa u desktop načinu?

Stiže Nintendo Switch s OLED ekranom i mogućnošću prikaza 4K videa u desktop načinu?

Prema nagađanjima koje je objavio Bloomberg Nintendo priprema refresh svoje mega-prodavane konzole Switch. Nakon rekordne 2020. godine Switch će izgleda kasnije u ovoj godini dobiti poboljšanja u vidu nešto većeg 7-inčnog OLED zaslona.

Cijela je glasina i krenula zbog Samsungove planirane proizvodnje OLED panela za koje se očekuje da će isporučivati milijun komada mjesečno. Prema glasinama, novi će Switch imati čvrsti, ne fleksibilni OLED ekran i dolazit će s istom 720p rezolucijom.

Nintendo Switch 28

Druga glasina koja je malo neobičnija govori o podršci za prikaz 4K videa kada je konzola priključena na televizor. Nismo sigurni kako bi to postojeći hardver trebao isporučiti. Konzola koja sada ima Nvidia Tegra čipset i ekran od 6,2 inča u desktop načinu rada može postići FullHD rezoluciju. U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti razvoj refresh verzije konzole koja unatoč slabijim sirovim mogućnostima u odnosu na PlayStation i Xbox i dalje ima fenomenalne prodajne rezultate.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stiže Nintendo Switch s OLED ekranom i mogućnošću prikaza 4K videa u desktop načinu? - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.