Predstavljen Sonos Roam, novi prijenosni BT zvučnik

Predstavljen Sonos Roam, novi prijenosni BT zvučnik

Sonos Roam predstavlja se kao pametni prenosivi zvučnik koji koristi Bluetooth i WiFi tehnologije za odličnu povezanost.

Zvučnik se povezuje na Sonos sustav kada je na WiFi mreži, te mu se pristupa pomoću mobilne aplikacije. Jednom u pokretu, automatski se prebacuje na Bluetooth kada ode van WiFi dometa.

Pomoću nove Sound Swap značajke, možete držati play/pause gumb na zvučniku kako bi prebacili zvuk na najbliži zvučnik unutar vašeg sustava, što olakšava slušanje kada se krećete unutar više prostorija.

Sonos aplikacija dopušta grupiranje bilo kojeg Sonos zvučnika s Roam zvučnikom kada streamate preko Bluetootha. Roam funkcionira s deseci streaming servisa, uključujući Sonos Radio, te se njime jednostavno upravlja putem Sonos aplikacije, vašim glasom putem Amazon Alexa ili Google Assistant tehnologije, Apple AirPlay 2, ili izravno iz aplikacije vašeg najdražeg streaming servisa.

 

Sonos 1

Precizno dizajnirana akustična arhitektura dostavlja bogat i detaljan zvuk s jasnoćom, dubinom i puninom koje biste očekivali od većeg zvučnika. Automatic Trueplay je sada dostupan kada ste povezani putem Bluetootha, kao i putem WiFi mreže, te podrazumijeva da je Roam uvijek namješten za najbolje iskustvo slušanja u bilo kojem okruženju.

Trokutasti taktilni oblik i mekani profil Roama dostupan je u crnoj boji sjene i bijeloj boji mjeseca. Roam je otporan na prašinu i u potpunosti na vodu s IP67 rejtingom koji se rigorozno testirao, a dolazi u paketu sa silikonskim kapicama i fizičkim gumbima kako bi ga zaštitili od kapljica i udaraca.

Roam dolazi sa do 10 sati neprestanog reproduciranja u jednom punjenju, i s do 10 dana trajanja baterije u stanju mirovanja. Kako bi napunili bateriju, Roam se može spojiti na prilagođeni magnetski bežični punjač od Sonosa koji se prodaje zasebno, bilo koji Qi bežični punjač ili putem USB-C kabla koji dolazi u paketu sa zvučnikom.

 

Sonos 2

Roam je dostupan od 20. travnja po cijeni od 1.399 HRK preko uključenih maloprodaja i stranice sonos.com

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen Sonos Roam, novi prijenosni BT zvučnik - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.