Stigli high-end Lenovo Yoga Tab 13 i 11 tableti te pristupačniji Tab P11 i Smart Clock 2

Stigli high-end Lenovo Yoga Tab 13 i 11 tableti te pristupačniji Tab P11 i Smart Clock 2

Lenovo je pametni sat Smart Clock 2, dok su Lenovo Yoga Tab 13, Yoga Tab 11 i Tab P11 noviteti iz tablet svijeta.

Najjači model među tabletima je Lenovo Yoga Tab 13 koji ima ogromni 13 inčni LTPS zaslon 2K rezoluije, svjetline od 400 nita i sa 100% sRGB prikazom boja. Ekran ima podršku za Dolby Vision HDR, a za multimediju će se pobrinuti i četverostruki JBL zvučnici, od čega su dva ugrađena u zvučnu traku. Tu su Lenovo Premium Audio tuning i Dolby Atmos certifikat koji jamče vrlo dobro audio iskustvo, dok donja zvučnićka komora pomaže s niskim tonovima. Tablet ima postolje od nehrđajućeg čelika, a presvučen je inovativnim materijalom Alcantarom. Kao dodatna opcija nudi se Lenovo Precision Pen 2 stylus, a tablet ima i 8MP prednju kameru za video pozive. Osim baterije koja nudi do 12 sati autonomije u paketu dolazi mikro-HDMI na USB kabel s kojim tablet možete koristiti kao sekundarni zaslon.

Lenovo Yoga Tab 11 Hang Mode manja

Ovaj je tablet certificiran za brzi Wi-Fi 6,5 a podržan je učinkovitošću izvedbe osmo-jezgrenog procesora, Qualcomm Snapdragon  870 mobilne platforme koja pruža moćnu grafiku i 8 GB LPDDR5 memorije - što ga čini više nego sposobnim za preuzimanje i pokretanje video igara visokih performansi u visokoj rezoluciji, velikom brzinom i s niskom latencijom za komandno igranje video igara, a sve to vam pruža fenomenalno iskustvo zabave, čak i ako igrate iz dvorišta.

Lenovo Yoga Tab 11 Tilt Mode Pen manja
Novi pristupačniji Lenovo Yoga Tab 11 namijenjen je cijeloj obitelji. Tablet ima opcionalnu LTE mogućnost, a pokreće ga osmojezgreni MediaTek Helio G90T čipset, koji ima memorijski čip na bazi UFS-a što će pomoći u gledanju videozapisa, igrama i responzivnijem korištenju aplikacija. Uz 11-inčni 2K IPS TDDI (Touch Display Driver Integration) zaslon i Dolby Vision kvalitetu slike, ovaj se tablet nudi u čvrstoj i na dodir mekanoj tkanini olujno sive boje (Storm Gray) za dodatnu izdržljivost i otpornost na toplinu. Njegovo postolje od nehrđajućeg čelika može se prilagoditi tako da tablet bude u visećem načinu rada.
Predstavljeni su i novi tableti iz nešto niže kategorije Lenovo Tab P11 Plus, treća generacija Tab M7 i Tab M8 modela. Model Tab P11 Plus dolazi u dvije boje, sa 11 inčnim zaslonom rezolucije 2000 x 1200 piksela i s četiri stero zvučnika i Dolby Atmos certifikatom. Pokreće ga MediaTek G90T čipset uz 6 GB radne memorije i baterijom koja nudi do 12 sati rada.
Lenovo najavljuje treću generaciju svojih revitaliziranih mainstream Android kandidata, novi Lenovo Tab M7 i veći Lenovo Tab M8 s dodatnim modelom dizajniranim za optimizaciju ambijentalnog načina rada Google asistenta putem pametne stanice za punjenje dostupne na odabranim modelima. S potpuno metalnom konstrukcijom za čiste linije i vrhunsku mobilnost te ponuđeni u više varijanti memorije.

Lenovo Smart Clock 2 manja
Novi Lenovo Smart Clock 2 napravljen je za noćni ormarić, ali nudi i druge optimizirane dodatke, kao što je opcionalni bežični punjač telefona koji škljocne kada se na njega priključi mobitel kako bi pružio prigušenu ambijentalnu noćnu svjetlost istovremeno pokazujući koliko je sati.
Osmišljen za spavaću sobu ili neku drugu sobu gdje vam je potreban sat koji radi više toga, nadograđeni dizajn Lenovo Smart Clock 2. Njegova vanjština napravljena je od mekane tkanine organskog izgleda, a nudi se u tri moderne, ali neutralne nijanse: crna (Shadow Black), svijetlo siva (Heather Grey) i tamno plava (Abyss Blue).  Lenovo Smart Clock 2 s bežičnom stanicom za punjenje pomaže vam da se riješite nepotrebnog nereda i kabela tako što istovremeno postaje vaše noćno svjetlo, radio, podloga za punjenje i vaš pomoćnik u blizini kreveta - sve u jednom. Uklonite sve što vas ometa i što vam može potrošiti energiju kad se noću opuštate, poput zvonjave telefona i zvukova e-pošte. Na satu možete pregledavati Google fotografije ili pitati asistenta za vremensku prognozu.
Što se tiče cijena, 13'' Yoga Tab 13 kretat će se od 799 eura, Yoga Tab 11 od 349 eura, a 11 inčni Tab P11 Plus od 299 eura. Novitet u vidu 4-inčnog Lenovo Smart Clock 2 sata kreće od 89,99 eura, dok su Tab M7 kreće od 119 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stigli high-end Lenovo Yoga Tab 13 i 11 tableti te pristupačniji Tab P11 i Smart Clock 2 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.