Krenule prednarudžbe za Huawei Watch 3 i 3 Pro

Krenule prednarudžbe za Huawei Watch 3 i 3 Pro

Huawei je predstavio Watch 3 i Watch 3 Pro pametne satove, a povodom najave njihovog dolaska na tržište 19.7. tvrtka je na popratnom eventu predstavila i niz drugih uređaja. Novi smartwatch duo iz Huaweia trenutačno je u fazi prednarudžbe koja traje do datuma službenog izlaska, a uz Watch 3 seriju dobivaju se i FreeBuds 4i bežičene slušalice.

Kućište sata od sjajnog nehrđajućeg čelika ukrašeno je pločom od ultra zakrivljenog 3D stakla i velikim zaslonom, zaokružujući elegantan dizajn ove serije pametnih satova. Watch 3 serija prva je serija Huawei pametnih satova koja dolazi s 3D rotirajućom krunom koja nudi povratne informacije. Zbog visoko preciznog prepoznavanju pokreta prstiju, korisnici mogu pomoću zumiranja smanjivati i povećavati slike te precizno prelaziti po opcijama menija.

Huawei satovi
Satovi iz Huawei Watch 3 serije nude više od 100 načina vježbanja, omogućavaju mjerenje temperature kože novim, visoko preciznim senzorom, praćenje razine šećera u krvi i SOS poziv. Uz to, prate zdravstvene pokazatelje kao što su puls, zasićenost krvi kisikom, spavanje i krvni tlak. Sveobuhvatni set funkcija omogućava korisnicima dobru informiranost o trenutnom zdravstvenom stanju. Huawei Watch 3 Pro se odlikuje izuzetno dugim vijekom trajanja baterije, podržavajući petodnevno trajanje baterije u smart načinu korištenja te 21 dan u ultra-long načinu korištenja baterije. Huawei Watch 3 može raditi tri dana u smart načinu korištenja i 14 dana u ultra-long načinu korištenja baterije.


U ponudi su Huawei Watch 3 u Active izdanju koji dolazi s crnim remenom te Huawei Watch 3 Pro, classic edition s kožnim, smeđim remenom.
Preporučena maloprodajna cijena za Huawei Watch 3 iznosi 2999 kuna, a za Huawei Watch 3 Pro 3399 kuna.

Huawei monitor
Osim dva pametna sata, Huawei je predstavio nove Huwaei FreeBuds 4 slušalice, te potpuno nove kategorije uređaja za naše tržište. Deskop računalo Huawei MateStation S dolazi s AMD Ryzen 5 4600G procesorom, 8 GB radne memorije i 512 GB SSD-om. Estetikom podsjeća na uredsko računalo, a cijena će mu biti oko 4.699,00 kn. Tu je i novi Huawei MateView 4K monitor dijagonale 28,2 inča, iznimno tankim rubom i metalnim kućištem. Ima omjer stranica 3:2 te dvostruke zvučnike.

Huawei desktop

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Krenule prednarudžbe za Huawei Watch 3 i 3 Pro - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.