Konačno promjene za iPad Mini?

Konačno promjene za iPad Mini?

Kraj ljeta obično je vrijeme kada Apple predstavlja svoj novi lineup iPhone telefona, a uz očekivanu 13-icu, na velikom eventu vidjet ćemo i novi iPad Mini.

Procurile su informacije o promjenama kod dugovječnog Mini modela koji se do sada od predstavljanja 2015. godine nije previše mijenjao. Šesta generacija popularnog tableta trebala bi stizati s A14 Bionic čipsetom koji smo vidjeli u iPhoneu 12, umjesto dosadašnjeg A12 Bionic procesora. Od izlaska Mini je imao 7,9 inčni ekran, a sada bi se ta dijagonala trebala povećati na 8,4 inča. Tu su i dizajnerske promjene koje će ići prema rubovima uređaja sličnijima iPhoneu 12, a ako je vjerovati leakovima konačno je stiglo i vrijeme da se s Mini modela makne Home tipka koja se jako dugo zadržala.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Konačno promjene za iPad Mini? - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.