MMO od Amazona navodno uništava RTX 3090 grafičke kartice

MMO od Amazona navodno uništava RTX 3090 grafičke kartice

New World MMO izašao je u obliku Beta verzije, te su istovremeno krenule priče s raznih strana kako pokretanje igre uzrokuje fizička oštećenja na RTX 3090 karticama, vjerojatno od pregrijavanja

Novi MMO dolazi sa impresivnom grafikom koja koristi maksimum od vašeg sustava, no izgleda kako RTX 3090 kartice koje bi standardno trebale koštati svega 1.500 USD, a koštaju značajno više iz kojekakvih razloga trenutnog stanja tržišta imaju manu koja uzrokuje teže posljedice jednom kada se na njoj pokuša igrati igra. 

Neki korisnici su prema svojim izjavama uspjeli i igrati par minuta, dok se drugima kartica uništila već unutar startnog menija. Točni uzroci kao niti posljedice nisu još poznati, no sumnja se na neograničen FPS unutar startnog menija igre koji uzrokuje tako brzo zagrijavanje dijelova kartice da se ni ventilatori ne stignu aktivirati, jer jednom kada su korisnici čuli ventilatore, već je bilo prekasno.

Jednom kada je grafička kartica oštećena na ovaj način, ne preostaje vam drugo nego ju slati natrag proizvođaču.

Ako kod nas postoji sretnik sa ovakvom karticom, savjetujemo da ipak pričeka do službenog izlaska igre kako bi ju mogao sačuvati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MMO od Amazona navodno uništava RTX 3090 grafičke kartice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.