Paleta novih Xiaomi AIoT proizvoda dolazi na tržište

Paleta novih Xiaomi AIoT proizvoda dolazi na tržište

Xiaomi je predstavio nekoliko proizvoda koji svi na neki način koriste pametna rješenja u svom radu te tako olakšavaju korištenje svojim korisnicima.

Ako želite ukomponirati pametna rješenja u svoj životni stil, ovo su svako proizvodi na koje treba obratiti pozornost.

 

Mi Router AX9000

Dizajniran za hiperpovezani dom i kao središte za digitalnu zabavu korisnika, novi Mi Router AX9000 prvi je Xiaomijev tropojasni WI-FI 6 router opremljen Qualcomm® Hexa-core procesorom. S jednim opsegom od 4 GHz i dva opsega od 5 GHz, ovaj flagship proizvod sposoban je pružiti neprekinuta igračka iskustva čak i kada istovremeno napaja više povezanih pametnih uređaja.

 

AX9000 06 a

Dostižući brzinu do 8.354Mbps2, s Mi Router AX9000 zaboravit ćete na sve kutije koje suvremenom igraču ili pametnom vlasniku kuće trebaju, omogućujući igranje i prenošenje širokopojasne širine, a istovremeno i mogućnost live streamanja u 4K bez prekida. U Mi Router AX9000 ugrađena je namjenska AIoT antena koja omogućava korisnicima da se jednostavno povežu i upravljaju svojom mrežom pametnih uređaja u samo nekoliko dodira.

 

Mi 2K Gaming Monitor 27

 

Mi 2K Gaming Monitor 27 04

Xiaomijev potpuno novi Mi 2K Gaming Monitor 27 '' oštro predstavlja svaki detalj na 2560 x 1440 QHD zaslonu i sa svilenkasto glatkom 165Hz visoka brzinom osvježavanja s kojom će igrači zasigurno uroniti u igricu. Mi 2K Gaming Monitor 27 '', također, podržava VESA Display ™ 400 i 95% DCI-P3 raspona boja.

 

Mi Electric Scooter 3

Novi Mi Electric Scooter 3 još je jedan moderan urbani pratilac za putnike koji putuju po gradu s poboljšanim korisničkim iskustvom i sigurnosnim značajkama. Dostupan je u dvije boje: Onyx Black i Gravity Gray. Također sadrži vrlo praktično lagano tijelo, kao i nadograđeni sklopivi dizajn u 3 koraka, št ga čini udobnim za nošenje ili jednostavno presavijanje i odlaganje u stražnji dio automobila ili u autobusu ili vlaku.

 

Mi Electric Scooter 3 12 1

Ubrzavajući do 25 km / h na motoru od 600 W maksimalne snage, Mi Electric Scooter 3 lako klizi preko padina ili neravnina tijekom kratkih putovanja po gradu. Osim toga, dolazi i s novim sigurnosnim značajkama koje uključuju E-ABS regenerativni antiblokirni sustav i novu stražnju dvostruku pločastu kočnicu.

 

Redmi Buds 3 Pro

Slušalice dolaze sa hibridnim ANC-om te podržavaju Bluetooth 5.2 za stabilnu povezanost dvostrukih uređaja, što znači da se korisnici mogu bez napora prebaciti s gledanja videozapisa na prijenosnom računalu na primanje poziva na pametnom telefonu i to sve bez ponovnog uparivanja uređaja.

 

RedmiBuds 3 Pro 04

Redmi Buds 3 Pro nudi do 6 sati korištenja ili dobiva do 28 sati ukupnog vremena reprodukcije kad se napuni unutar kućišta. Za samo 10 minuta punjenja unutar kućišta, korisnici imaju dovoljno snage za do 3 sata reprodukcije glazbe. Redmi Buds 3 Pro, također, podržavaju bežično punjenje, omogućujući korisnicima da žive bez kabela.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Paleta novih Xiaomi AIoT proizvoda dolazi na tržište - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.