Dell je predstavio nove monitore za poslovanje u pokretu

Dell je predstavio nove monitore za poslovanje u pokretu

Tvrtka Dell Technologies predstavila je novu seriju prijenosnih monitora dizajniranih za povećanje produktivnosti svakog korisnika, neovisno o tome radi li u uredu, od kuće ili u pokretu.

Dell 14 Prijenosni Monitor (C1422H) napravljen je kao pratilac prijenosnog računala, a riječ je o prvom Dell prijenosnom monitoru dijagonale 14" za rad s dva zaslona na bilo kojem mjestu.Monitor koristi lagani dizajn koji teži manje od pola kilograma i ima debljinu manju od četvrtine inča, što ga čini praktičnim za putovanja. Uz FHD rezoluciju, omjer širine i visine 16:9 s IPS tehnologijom, ovaj monitor nudi plug and play način rada s USB-C vezom.

Pritiskanjem gumba za brzi pristup može se prilagoditi svjetlina (do 300 nita), dok ComfortView značajka smanjuje štetne emisije plavog svjetla za manji umor očiju. Ovaj je monitor također dostupan s malim stalkom s koji se savija od 10 do 90 stupnjeva.

Dell 14 inčni prijenosni monitor

 

Dell 24 i 27 monitori za video konferencije (S2422HZ i S2722DZ) podižu kvalitetu komunikacije s prijateljima, obitelji i suradnicima zahvaljujući dimenzijama od 27-inča QHD te 23,8-inča FHD kao i ugrađenom kamera za privatnost od 5 MP i mikrofoni za uklanjanje šuma te dvostruki zvučnici od 5 W. Skočna kamera ostaje skrivena sve dok se ne pokrene videochat. Uz svoj jedinstveni dizajn, ovi monitori podržavaju i značajku ComfortView Plus s certifikatom TÜV, koji sadrži uključenu tehnologiju smanjenja plavog svjetla bez gubitka točnosti prikaza boja.

Ostale značajke uključuju mogućnost USB-C povezivanja, tehnologiju AMD FreeSync te brzinu osvježavanja od 75Hz.

Dell 27 4K UHD USB C Monitor

 

Dell 27 4K UHD USB-C Monitor (S2722QC) i Dell 27 USB-C Monitor (S2722DC) monitori, koji donose nova poboljšana rješenja s jednim USB-C kablom za isporuku videa, zvuka i podataka. Njihova je posebnost u tome što istovremeno mogu puniti prijenosno računalo snagom do 65 W, što ih čini idealnima za radni prostor, kako u uredu, tako i kod kuće.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell je predstavio nove monitore za poslovanje u pokretu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.