Sony SRS-NS7 je bežićni vratni zvučnik s podrškom za Dolby Atmos

Sony SRS-NS7 je bežićni vratni zvučnik s podrškom za Dolby Atmos

Sony SRS-NS7 najnoviji je model iz nove kategorije audio opreme, zvučnika koji se nose oko vrata. Posebnost novopredstavljenog vratnog zvučnika je podrška za Dolby Atmos.

Zvučnik ima dizajn s dvostrukim driverima s obje strane, pri čemu je i s lijeva i desna smješten jedan aktivni i pasivni driver. Zvučnici su usmjereni prema gore kako bi bolje pozicionirali zvuk, prekriveni su tkaninom i otporni na zalijevanje uz certifikat IPX4. Sony SRS-NS7 dolazi s 12 sati rada baterije i koštat će oko 300 dolara.

sony2

ZVučnik inače dolazi s WLA-NS7 bluetooth odašiljačem koji se može upariti s BRAVIA XR serijom televizora i preko zvučnika isporučiti Dolby Atmos zvuk. Audio doživljaj se može podesiti putem 360 Spatial Sound Peronalizer aplikacije kroz koju korisnici uzimaju fotografije ušiju. To služi za stvaranje karte svakog uha koja se šalje sustavu i Atmos audio se prilagođava posebno obliku uha. Ugrađeni WLA-NS7 bluetooth modul minimizira latenciju, ali se njegovi benefiti mogu iskoristiti samo sa spomenutom serijom televizora. Ipak, zvučnik možete upariti s drugim modelima, pametnim telefonima ili bilo kojim bluetooth uređajem. Isto tako moguće je istovremeno upariti dva uređaja s vratnim zvučnikom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony SRS-NS7 je bežićni vratni zvučnik s podrškom za Dolby Atmos - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.