OnePlus 10 Pro stigao, ali zasad samo u Kini

OnePlus 10 Pro stigao, ali zasad samo u Kini

Umjesto globalnog predstavljanja OnePlus je svoj novi flagship 10 Pro predstavio samo za kinesko tržište i još k tome nema slabije verzije s pristupačnijom cijenom.

Na svjetskim tržištima traje borba koji će biti prvi telefon sa Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom i dok OnePlus 10 Pro stiže s novim Qualcommovim čipom, moguće je da će za svijet prije svjetlo dana ugledati nadolazeći Samsung Galaxy S22 koji bi trebao imati predstavljanje 8. veljače. Uz jaki procesor 10 Pro stiže s više memorijskih opcija: 128 ili 256 GB UFS 3.1 memorije i 8 ili 12 GB LPDDR5 RAM-a.

op10 pro

Baterija je narasla na 5000 mAh, a proporcionalno je narasla i brzina punjenja, koja je sad respektabilnih 80W. Podržano je i 50W bežično punjenje.
Novi OnePlus ima  Novi zaslon ima dinamičko osvježavanje do 120 Hz, a zaštićen je Gorilla Glass Vicus zaštitom. S prednje strane telefon ima jako tanke rubove ekrana i punch-hole rupicu za selfie kameru od 32 MP.

OnePlus 10 Pro 1
Četvrtasti modul za kamere nalazi se na klasičnom mjestu na stražnjoj strani uz Hassleblad natpis koji otkriva suradnju s poznatim foto brandom. Glavna kamera ima 48 megapiksela i optičku stabilizaciju. Ultraširoki senzor je 50 MP Samsung JN1 s rasponom vidljivog polja do 150 stupnjeva. Treća kamera ima 8 megapiksela, a radi se o telefoto senzoru s 3,3x optičkim uvećanjem. Cijene najavljene u Kini kreću se od 650 eura za slabiju memorijsku ponudu i 733 za 12/256 model.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OnePlus 10 Pro stigao, ali zasad samo u Kini - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.