Garmin predstavio nove satove: Venu 2 Plus i vivomove Sport

Garmin predstavio nove satove: Venu 2 Plus i vivomove Sport

Garmin je predstavio dva nova atraktivna sata Venu 2 Plus i Vivomove Sport

 

 

Venu 2 Plus

Novi je GPS pametni sat iz Garmina koji korisnicima omogućuje primanje poziva i korištenje glasovnog asistenta svog kompatibilnog pametnog telefona. Ove povezane mogućnosti pridružuju se robusnom paketu zdravstvenih, wellness i fitness funkcija Garmin serije Venu 2, uključujući:

Ocjenu spavanja s uvidima, praćenje stresa, praćenje razine energije, Pulse Ox1, zdravlje žena i široku paletu praćenja fitnessa i vježbanja. Sa svijetlim AMOLED zaslonom i trajanjem baterije do 9 dana, Venu 2 Plus je izravna linija za vaš kvalitetniji način života.

 

2 plus

Body Battery praćenje energije pokazuje koliko je "napunjeno" vaše tijelo, kao i iscrpljujuće učinke stresa i vježbanja. Health Snapshot bilježi dvominutni prozor ključnih zdravstvenih statistika i generira izvješće koje možete podijeliti s pružateljem zdravstvenih usluga; izvrstan alat za bilježenje fizioloških podataka kad god se osjećate izvan kondicije.

Venu 2 Plus uključuje sve najnovije fitness funkcije koje su nedavno predstavljene u seriji Venu 2, uključujući 25+ ugrađenih sportskih aplikacija za zatvorene prostore i sportske aplikacije koje zahtijevaju GPS, što uključuje hodanje, trčanje, HIIT, vožnju biciklom, plivanje u bazenu, pilates, jogu, penjanje, planinarenje, napredni trening snage s grafikom mišićne karte i još mnogo toga.

 

Sigurnost i praćenje

Osim što može brzo uputiti poziv bez traženja telefona, Venu 2 Plus također uključuje Garmin sigurnosne funkcije i funkcije praćenja kao što su automatsko otkrivanje nezgoda (tijekom šetnji na otvorenom, trčanja ili vožnje)3 i ručno aktivirana upozorenja za pomoć, od kojih oba šalju poruku s korisnikovom lokacijom njihovim kontaktima za hitne slučajeve.

Venu 2 Plus drži osnovne stvari na zapešću s ugrađenom glazbom (preuzmite do 650 pjesama uključujući popise pjesama sa Spotify, Amazon Music i Deezer), beskontaktno plaćanje Garmin Pay i pametne obavijesti za pozive, poruke, podsjetnike u kalendaru, obavijesti društvenih mreža, najnovije vijesti i još mnogo toga.

Brzo punjenje baterije s 10 minuta punjenja dodaje do 1 dan trajanja baterije u načinu rada pametnog sata ili 1 sat u GPS načinu + glazba.

 

vivomove Sport

hibridni pametni sat s pravim kazaljkama koje otkucavaju i pomiču se kako bi otkrile skriveni zaslon osjetljiv na dodir. Dizajniran za one koji traže moderan način da ostanu povezani dok prate svoje zdravlje i kondiciju, vívomove Sport ima cijeli paket alata za zdravlje i wellness, uključujući praćenje razine energije Body Battery, cjelodnevno praćenje stresa, napredno praćenje sna, ugrađene sportske aplikacije s povezanim GPS-om i još mnogo toga.

Vívomove Sport izgleda kao tradicionalni sat s osnovnim elementima pametnog sata. Dizajniran je s pravim kazaljkama na satovima koji otkucavaju i skrivenim zaslonom koji se pojavljuje samo kada je potrebno. Interakcija sa zaslonom osjetljivim na dodir, a ruke se dinamički odmiču.

 

garmin vivo

Inspiriran trendom luksuzne udobnosti, vívomove Sport ima silikonski remen i brojčanik sata koji su usklađeni u toplim bojama i nježno zelenom koja podsjeća na sofisticiranu wellness estetiku. Profinjeni metalni naglašeni detalji dodaju dimenziju i daju uglađen, suvremeni dojam.

Uključuje ugrađene sportske aplikacije za jogu, snagu, pilates, kardio, traku za trčanje, biciklizam i još mnogo toga. Pratite aktivnost tijekom dana s brojanjem koraka, sagorjelim kalorijama, intenzivnim minutama i još mnogo toga.

 

Svakodnevno nošenje

Jedinstveni hibridni dizajn Vívomove Sporta omogućuje korisnicima da diskretno ostanu povezani kada su upareni s kompatibilnim pametnim telefonom. Trajanje baterije do 5 dana u načinu rada pametnog sata s do još jednog dana u načinu rada kao sat (samo kazaljke).

Pametne obavijesti za dolazne pozive, tekstne poruke, ažuriranja društvenih medija i upozorenja. Korisnici Android-a mogu odgovarati na poruke. Podaci o zdravlju i fitnessu žive na jednom mjestu u aplikaciji Garmin Connect gdje se korisnici mogu povezati, natjecati i dijeliti. 

Vívomove Sport se može koristiti s Android ili Apple pametnim telefonima te ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 1180,00 kn i dostupan je u trgovinama.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin predstavio nove satove: Venu 2 Plus i vivomove Sport - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.