Philips predstavio nove proizvode u sportskoj GO kategoriji

Philips predstavio nove proizvode u sportskoj GO kategoriji

Philips Sound proširuje svoju seriju sportskih slušalica u 2022. godini predstavljanjem potpuno bežičnih ANC slušalica. Tu su i novi prijenosni zvučnici koji otvaraju i vlastitu kategoriju proizvoda.

Philips A7507

Visoka razina udobnosti u ušima za sportove visokog intenziteta

 

Philips A7507 1

Nove Philips A7507 TWS slušalice čvrsto će stajati u uhu bilo da se rekreacijom bavite u teretani ili na otvorenom. ANC Pro sustav nudi izbor između potpune izolacije vanjskog zvuka i zaobilaženja ambijentalnog zvuka s dodatnom mogućnošću smanjenja buke vjetra. 

Uz 8 sati reprodukcije, slušalice imaju vrlo dobar vijek trajanja baterije, dok brzo USB-C punjenje omogućuje jedan sat reprodukcije nakon samo 15 minuta punjenja. Dodatni 21 sat punjenja dostupan je putem kućišta, a Philips A7507 osigurava dugotrajnu udobnosti zahvaljujući stabilizatorima za slušalice i krilcima za uši u različitim veličinama slušalice.

 

Philips S7807 i S4807

Robustan Bluetooth zvuk dok ste u pokretu

Baš kao i nove slušalice, ovi Bluetooth zvučnici nude robusnost i otpornost na vodu, udobni su i jednostavni za nošenje, te pružaju solidan zvuk kod kuće ili vani. Dizajnirani su za nošenje bilo gdje i mogu se koristiti u svim vremenskim uvjetima. Dvoslojna gumena završna obrada dostupna je u crno-crvenoj ili bijelo-žutoj stiliziranoj završnici sa sivim akcentima i integriranom odvojivom trakom.

 

Philips S7807 5

Philips S7807 nudi visokokvalitetan zvuk. Dimenzije zvučnika su 104 x104 x 288 mm, a izlazna snaga je impresivnih 40 W uz vrijeme reprodukcije od 24 sata. S7807 se može koristiti i za punjenje vašeg drugog kompleta djelujući kao punjač (power bank) od 50 mAh.

Manji, kompaktniji model Philips S4807 u dimenzijama 70 x 70 x 169 mm nudi zapanjujuće kvalitetan zvuk uz vrijeme reprodukcije od 12 sati i snagu od 10 W. Oba modela nude jednostavnu Bluetooth 5.2 vezu za više uređaja I nude jednostavne “hands-free” preako “push-to-talkl” aktivacije glasovnog pomoćnika.

 

Philips S7807 15

Novi modeli zvučnika mogu se upariti s drugim setom kako bi ponudili pravi stereo zvuk. Pripremite se za početak zabave!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio nove proizvode u sportskoj GO kategoriji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.