AOC predstavio AGON PRO AG275QXL monitor za League of Legends

AOC predstavio AGON PRO AG275QXL monitor za League of Legends

AOC je predstavio monitor za jednu od najpopularnijih esports igara League of Legends.

AOC AGON PRO AG275QXL prvi je službeni monitor za LOL koji je poznati proizvođač napravio u suradnji s Riot Games studiom. Uređaj ima jedinstven dizajn i značajke napravljene isključivo za što bolje MOBA iskustvo. Dizajn je inspiriran Hexatechom koji spaja svijet magije i tehnologije. Radi se o 27 inčnim ekranu QHD rezolucije i DisplayHDR 400 certifikatom. Monitor ima 10 bitni IPS panel i brzinu osvježavanja od 170 Hz. Brzina odziva je također krucijalni element za igre i tu AGON ima 1ms GtG. Monitor podržava FreeSync Premium i kompatibilnost s G-Syncom.

AOC AGON League of legends2
AG275QXL nudi značajke poput League of Legends Modea, LoL QuickSwitcha, ekskluzivnih zvukova za uključivanje/isključivanje, Light FX Synca i LoL Signature OSD dizajna.

Kućište i postolje ukrašeni su elementima kultnog Hextech dizajna koji se može vidjeti u cijelom League of Legends svemiru. Monitor sjaji zahvaljujući posebnom Light FX-u koji se sinkronizira s akcijom koja se događa tijekom gaminga, a LoL mod osigurava jasan pogled na Summoner’s Rift.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio AGON PRO AG275QXL monitor za League of Legends - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.